Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. november 4., kedd

Karcsi 1 éves lett

Ma 1 éves lett Karcsi fiam. Hihetetlen! Nekem még most is olyan élénk emlék a születése. Még olyan kicsinek látszik. Asszem vele lényegesen görcsösebb vagyok, mint Mikivel, több dolgon aggódok, többet figyelem a reakcióit. Öregszem, no, ezzel együtt kezdek para-mami lenni.

Károlyom egyébként ügyes kisfiú lett 1 éves korára. Tud villámgyorsan mászni, minden mellett feláll, néha-néha elengedi azt, amire támaszkodik és ha a közelben vagyok, akkor vetődik felém:) Gyorsnak kell lennem!!! Ügyesen eszik falatkákat, kekszet. A darabos főzeléktől fuldokol, úgyhogy úgy döntöttem a babakajának vége, irány a felnőttek asztala. Kapott egy szép etetőszéket a szülinapjára (a rávalót a szüleimtől kapjuk majd). Én ugyanis ezt kértem Karcsinak ajándékba. Szóval odacsücsül az asztalhoz velünk együtt és eszegetheti ugyanazt, amit mi. Hátha akkor nagyobb kedvet kap az evéshez is. Kicsit cingár a szentem, mama szerint akkor zuhant meg a súlya, amikor szopi már alig volt, de tápi nem kellett. Csütörtökön megyünk mázsálásra, majd kiderül, mennyi az annyi. Én 9200 grammra gyúrtam, Kareszt passzolom.

Meg tudja mutatni a lámpát, az állatokat a falcsíkon és a kukacát. Tud tapsolni, táncol bizonyos énekekre. Igazi szerelme anyán kívül a bal hüvelykujj. Azt semmi sem tudja überelni.

Karcsi a születése után, mérlegre téve: 4000 gr.
Karcsikám 2 hetesen édesen alszik:
Karcsi 1 évesen a fürdőkádban:Szülinapos képeket majd hétvégén hozok, mert akkor lesz a hivatalos 1 éves felköszöntés!!!

7 megjegyzés:

  1. Boldog első szülinapot a kisfickónak!!!!! Változatlanul csodaszép!

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot kívánunk mi is! :)

    VálaszTörlés
  3. Isten éltesse Karcsit! Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon boldog születésnapot kívánok a nagyfiúnak. :o)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, hogy repül az idő.... mekkora nagyfiú lett, és milyen hamar:):):) Boldog szülinapot kívánok én is pasidnak :):):)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon köszönöm Karcsi nevében is a kedves sorokat. Asszem eddig boldog 1 éves a kissrác. Na jó, ha a tesói nyúzzák, akkor nem annyira;)

    VálaszTörlés