Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. november 10., hétfő

Egy tucat pasi...

Asszem úgy általános iskolás korom óta "mozizok".
Hogy mit jelent a mozizás? Képtelenebbnél képtelenebb történetek kitalálását, amiben én vagyok a főhős, megváltom a világot, fantasztikus történetekben veszek részt. Általában nagyon humoros, igazán dögös csaj vagyok minden sztoriban, aki nem görcsöl hülyeségeken és totál nem olyan, mint én. Ma már persze a sztorikban sok-sok gyerekem is születik:) Észrevettem, hogy kezdek egyre idősebb is lenni a történetekben, de hát gondolom ez a korral együtt jár. Sosem realisztikusak a történetek, szóval hozzám képest Neo világmegváltása a mátrixban smafu!!!
Hogy épp miről mozizok, ahhoz valami meghatározó filmélmény kell vagy valami rajongásféle egy zenészért (én mindössze egy zenészért rajongtam, benne is van a listában) Próbáltam összeszedni, hogy melyik filmekben melyik pasi indította be a fantáziám. Itt van a lista, hátha Viktorom is jókat derül rajta. 1 személy kimaradt: Winnettou. Valahogy Gojko Mitics sosem jött be, nekem tényleg egy enyhén kékesfekete hajú szívdöglesztő indián volt az elképzeléseimben:-DDD
Na és itt vannak a pasik, akikkel az oldalamon harcoltam, szerelembe estem stb. Nincs fontossági sorrend, így jutottak az eszembe:

1. Ez a legkorábbi élmény. A végtelen történet. Nem tudom hányszor láttam, de olyan szerelmes voltam Atrejuba, hogy még a három kívánságba is írtam, hogy szeretnék vele találkozni.
2. Paul McCartney. A Beatles volt az egyetlen zenekar, amiért rajongtam, holott már rég nem álltak fenn, mikor a zenéjükért bolondultam. Tinikoromban nagyrészt csak őket hallgattam. Paul volt a kedvencem a pudingfejével.
3. Johnny Depp. A Don Huan De Marco című filmben szerettem bele. Sokat-sokat moziztam vele. Nem épp egy kigyúrt ürge, de hihetetlen szép a keze és a mosolya;)
4. Keanu Reeves. Mátrix. Az első részt nem tudom hányszor láttam, de úgy 30 körüli számnál mozog. Imádtam, asszem évekig foglalkoztatta a fantáziám maga a film és hát Neo... Hm... (Másik kedvencem Tank volt)

5. Alan Rickman. Már kiszúrtam magamnak az Értelem és érzelem című filmben. Hát én a csaj helyében tuti az ezredesre buktam volna, mint a szépfiúra. Valami ilyen pasit képzeltem el magamnak idős koromra. Az Igazából szerelem című filmben meg nagyon-nagyon bejött. Sármos és elegáns.
6. Colin Firth. Mr. Darcy. Kell ennél többet mondani? Na jó, olyan spontán:)
7. Nicholas Cage. A Las Vegas Végállomás című filmben láttam először. Aztán mint szenvedő szerelmes angyal tetszett meg újra az Angyalok városában. Remek szenvedő arcot tud vágni, azt hiszem folyton boldogtalan szerelmeses témát moziztam vele.
8. Worf. Ő kilóg a sorból. Imádtam a Star Trek sorozatot. Asszem minden részt láttam, de ő volt a kedvencem. Lieutenant Worf (jól írtam). Klingon, hihetetlen jellemmel. Kicsit rémisztő, de nagyon bejön!!!

9. John Cusack. Pop, csajok, satöbbi. Imádom a filmet is és belőle a pasit is. Sármos, baromi jóképű ürge.
10. Karl Urban. Az egyetlen szőke. Alapjában véve nem nézem meg a szőke pasikat. Mint színészek sem fognak meg. Brad Pitt is csak az Interjú a vámpírral című filmben tetszett, de csak azért , mert barna haja volt.
Karl Urban, alias Eomer a Gyűrűk Urából. Az a tekintet... Hm... (Egyébként barna a haja)
11. Hugh Jackman. Wolwerine. Farkas. Lennék X-men...

12. Most az ügyeletes szépfiú nálam: Naveen Andrews. Nem tudom miért tetszik, de állati jó pasinak tartom;)
Ha valakinek van hozzá kedve, gyűjtse össze az álompasiit. Tudom-tudom mindenkinek az ura, vagy a párja, de azért biztos van olyan elérhetetlen sztár, akit szívesen levenne a lábáról!

10 megjegyzés:

  1. Hmmm. Mr. Andrews...Én tudom. :D

    VálaszTörlés
  2. Érdekes választások, nekem totál nem ők az ideálok :)):):) Viszont filmekben sem vagyok otthon, meg színészekben sem, szóval nem tudok listát írni, mert sokszor a nevét sem tudom, csak épp abban az aktuális filmben tökre bejött, aztán nemsokára még a film címét is elfelejtem, nemhogy a színész nevét (soha nem izgattak igazán a filmek, moziba is elvétve tévedünk be ma már inkább a gyerekek kedvéért)

    VálaszTörlés
  3. Háááát, ezen a ponton is rengeteg mindenben hasonlítunk.... :-) Alan Rickman,Johnny Depp ,Keanu Reeves ,Colin Firth ,Nicholas Cage,John Cusack...... Hmmmmmmm.... Hááát, nálam nem szorulnak magyarázatra..... ;-DDD
    Atreju, vele csak az az egyetlen baj, hogy a filmben egy lány játszotta... :-D
    Bár én soha nem voltam szerelmes énekesbe, film sztárba.... az elérhető pasikat szerettem. ;-D

    VálaszTörlés
  4. Hát én is mozizok, csak én általában valós általam is ismert személyekkel, és ehhez kapcsolódó hihetetlen történetekkel.

    Sok nekem is bejön, sőt! Keanu Reeves nekem még a Ted and Bill's excellent adventures-ből, lehet, hogy magyar szinkronja nem is létezik, de az ördög ügyvédjéban is már magával ragadott, mint pasi.
    Colin Firth is természetesen.
    Johnny Deep már a Cry Babyben elvarázsolt!
    John Cusack is!

    Nekem még plusz kedvenceim, Hugh Grant, John Travolta, Patrick Swayze, Kevin Bacon (utóbbi három azért, mert imádom a táncos filmeket, és imádok táncolni is)

    Legújabb nagy szerelmem nekem meg Wentworth Miller, a Szökésből! Imádom, ha megkérné a kezem, hozzámennék :-DDDD

    VálaszTörlés
  5. Dóri!
    Mi van a Mambo Kings -zel? Beautiful Maria...
    Eszembe jutott még egy terméked is az egyetemről, az ideális pasi: Paul Reeves...

    VálaszTörlés
  6. Hát ha lehetne huszas lista, akkor még férnének rá páran;)

    Krisi! A Paul Reeves-re én is emlékszem. Nameg a nevet követő iszonyú röhögésre is:-DDD

    Mambo Kings. A zenéje is megvan, de onnan inkább Armand Assante a befutó, mint Antonio Banderas. Na nem mondom, hogy ő nem rossz, de jobb a másik arcéle.

    VálaszTörlés
  7. Draconiss! Atreju fiú;) Kikérem magamnak. Annyira szerelmes voltam, hogy mikor a három kívánságosok sz@rtak a kérésemre, írtam, hogy még akár a szinkronhangjával is szívesen találkoznék:-DDD

    Mariann! Nekem a szökésből inkább Lincoln jön be. Vele már moziztam is:) Egyébként soha egyetlen valós személlyel sem mozizok. Kivétel ez alól Viktor volt, mikor még nem jártunk együtt:-DDD

    VálaszTörlés
  8. Mondjuk az hozzátartozik, hogy én nem szerelmi sztorikat szoktam kitalálni, hanem inkább drámákat :-D Meg hát a történeteimben sosem szerepelnek gyerekek, viszont mindig szép vagyok, okos, és mindenki szeret :-D

    VálaszTörlés
  9. Hát Keanu Reevesnek, Nicholas Cagenek,Colin Firthnek, Andy Garcianak, Liam Neesonnak én is "megmutogatnám a város" :)))Csak a "zuram" meg ne tudja ;)

    VálaszTörlés
  10. Egyszer megérné egy sztorit leírnom, asszem szétröhögném magam.

    Városnézéssel még nm fűszereztem. Hmmm, jó ötlet;)

    VálaszTörlés