Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. november 17., hétfő

90 napos diéta

Szép jó reggelt Mindenkinek!!!

Nagy napra virradtunk. Ma reggel indul a 90 napos diétánk Hubbubbal. Egy ideje csak dagadok, feszülnek rajtam a ruháim, a szoknyám tapad a csípőmőn, kicsit megint érzem, ahogy körülölel a kád:-DDD Szóval meguntam és mivel amúgy is közelednek az ünnepek (kell hely az újabb kilóknak), gondoltam nem ártana egy pár kilót ledobni. Az egyedül nem megy mondás miatt gondoltam hátha partnert találok Mariann személyében. Naná, hiszen ő is nőből van!!! Szerintem 28 felett bárki benne van egy közös fogyiban.

Szóval nem tetszem magamnak túlzottan. Az már tényleg csak részletkérdés, hogy Matyi születése óta a fejemben lévő testképem a meglévővel nagyon nem egyezik. Most már sejtegetem, hogy nem azt a mértet kell kérnem, amit anno hordtam, de azért az első 42-es nadrág elborzasztott. Korábban a 36-os is néha lötyögött és hát az uram is azt a verziót kedvelte. Viktor is mondta párszor, hogy megint van mit fogni rajtam és hát ő keskenyebben szeret. Ja, és hát igen, elég hiú vagyok. Szeretek jól kinézni, szeretek csinosan öltözni, szeretem, ha megnéznek az utcán (bár ebben a babakocsi elég nagy akadály, max a többi anyuka néz meg, ahogy kocogok a három kölyökkel) És igen, tudom, hogy ahhoz képest, hogy három gyerekem van egész jól nézek ki, de valahogy az "ahhoz képest" nekem nem megfelelő. Kérem, ne kövezzen meg senki mindezért!!! Ja, utolsó indok, hogy szeretnék beleférni kényelmesen a ruháimba is, főleg a kosztümömbe.

Tehát tegnap este elugrottam az Auchanba egy mérlegért és sok-sok gyümölcsért meg alapanyagokért az étrendemhez. Már nagyon várom hogy megkezdjem, remélem a gyümölcstémán most nem fogok elbukni. Minden húsnap előtt fogok mérlegelni, a fogyáscél: 6 kiló. Többet nem akarok fogyni, tehát valszeg nem 90 nap lesz a 90 napos.

Ma reggel: 59,9 kg-ot mutatott a mérleg.

10 megjegyzés:

  1. Hajrá, ha úgy érzed! Szerintem nincs az alakoddal semmi gond, de tudom, hogy hiába mondom, én sem hiszem el, ha nekem mondják... és az ahoz képest engem is feldühít....
    akkor szombaton diétás menü lesz Hubbubnál? Én benne vagyok :)))

    VálaszTörlés
  2. Hú, Dórik, nem semmi:-) Csatlakozom Klaudiához, hiszen teljesen jól néztek ki... De tudom én is, hiába mond bárki bármit, mindenki maga érzi, mennyivel érzi jól magát. Drukkolok nektek! Akkor mi lesz szombaton a menü? Bár nekem most azt hiszem, mindegy, mert hazajöttem a suliból, olyan ramatyul vagyok - ezt már az ágyból írom. Vagy valamelyik gyerektől kaptam el valamit, de azt hiszem, inkább a tegnapi 6 órám tett be a 16 fokos suliban:-( Remélem, péntekig felszívom magam!
    Visszatérve a kilókra: én meg éppen a múlt héten örvendezhettem azon, hogy az eddigi 50-es nadrágjaim helyett a boltban rámjött a 48-as méret! Látjátok, Lányok, minden relatív:-))) Talán most már sikerül lefelé haladnom a kilóimmal.

    VálaszTörlés
  3. Igazából a legfőbb cél az lenne, hogy a kedvenc ruháimba beleférjek kényelmesen. És hát a kedvenceimet korábban vettem. Amióta a gyerekek vannak, azóta villámgyorsan vásárolok. Megveszem, ha nem nézek ki benne hülyén. Ritkán van időm addig menni, amíg az igazit megtalálom. De tény, hogy 54-56 kiló körül érzem magam jól.

    VálaszTörlés
  4. Kár, hogy erről lemaradtam, na de majd leközelebb. :-) Nekem ez úgysem működik, csak felügyelettel, kevés az önkontrollom. A napi két liter vizemet is alig bírom meginni, pedig itt van a pohár az orrom előtt egész nap. Dórinál írtam éppen, hogy megint kezd szorítani egy-két nadrág, szóval valamit nekem is kezenem kellene. És az ideális súly nálam is az 54-56 kg között mozogna, nem is emlékszem, mikor mutatt hasonlót a mérleg.

    VálaszTörlés
  5. 49 kg voltam amikor féjhez mentem, de nekem már akkor is volt tokám... :-))) Most a 63-65 kg-ot céloztam meg, és már több, mint 6 kg mínusznál járok! ;-) Hajrá csajok! :-D

    VálaszTörlés
  6. Gyömölcsnapra tuti receptem van, minden 4. nap ezt csinálom, ez egy saláta, egyszerűen nem lehet megunni. Ha kell szóljatok! :-)

    VálaszTörlés
  7. Anna! Én már most szólok! Kérem a salátareceptet!!!!

    Anita! Csatlakozz be szombaton. Nem késő és majd mi kordában tartunk!

    VálaszTörlés
  8. Áúúú. Dóri, gyorsan találkozzunk, amíg előtte vagy a fogyásnak, mert én nem fogok egy 54 kilós háromgyerekes anyuka mellett a pókhasammal mutatkozni. :) Én is fogyózom újra amúgy, tegnap tökéltük el anyukámmal. Nyáron fogytam 7 kilót, abból visszajött 1-2 és most azt kell visszacsinálni, meg az 56 kilós álomsúlyt elérni, azaz 6 kiló. Ma kezdtem, de ebédidőben elfelejtettem és véletlenül sóletet ebédeltem fehérkenyérrel.

    VálaszTörlés
  9. Dóra téged is irigyellek! Nálam az a 30 kiló nem megy le az tuti. :(((

    VálaszTörlés