Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. július 20., vasárnap

Útra készen az RR kendőm

Tegnap Mariannéknál jártunk ismét. Kicsit mi pofátlankodtunk be most hozzájuk, mert nem akartam a nyaralás utolsó napján itthon lenni a gyerekekkel. Mondtam Viktornak, hogy az RR kendőm amúgyis oda kéne adnom Mariannak, menjünk együtt, hátha nem lesz ellenükre. Viktor felhívta Pétert, aztán mi asszonyok megtárgyaltuk a találkát.
Kissé lassan indultunk el, de nagyon soká hozták ki a kajánkat. Ez volt mostanában az utolsó rendelés, most már én szeretnék aktívkodni a konyhámban, mert kellenek a saját ízeim;) Nameg nem ártana ici-picit fogyni, mert a nyaralás alatt, meg előtte Ajkán hihetetlen mennyiségeket ettem és hát szépen hízogattam is... Lassan megint 60 felé kúszik a súlyom... Valljuk be, hiú vagyok, szeretnék csinos lenni, nameg azért az uram is inkább úgy szeretne látni, hogy csinicsaj vagyok. Szóval csokit megpróbálom letenni, csipszet messzire elkerülni, kicsit kevesebbeket enni, sültkrumplira rá nem nézni és vizet inni. Húú, a nyaralás alatt rengeteg colát ittam. Ha már lelkiismeretfurdalásom volt, akkor lightosra vettem, de hát az meg lónyál ízű.
Naszóval Vácziéknál a srácaink hozták a szokásos formájukat. Enyim gyerekek együtt az egyik szobában, Kolos a másikban, együtt persze nem játszottak. Matyi és Miki is külön, csak egy helyen. Karcsi és Botond a habtapin nyomultak. Karesz végre mozgolódik. Már van olyan is, hogy nem találom elsőre, mikor belépek a szobába. Egész jól elcsúszik, fireg-forog a habtapiról. Viktor szerint nem is szeretei azt, mert egy csomó nyála ráfolyik és ha utána belefekszik, akkor az rossz neki. Én hiszek az Uramnak, úgyhogy mostnában Karesz itthon a szőnyegen gyakorlatozik.
Nade visszatérve. Voltunk sétálni is és jelentem: Kolos előrejelzése most nem jött be. Elindultunk fagyizni, mert ő azt mondta, hogy nem fog esni:) Bőrig áztunk majdnem. Elég ukmukfuk búcsúztunk el, de esti programom volt Marával, amire oda kellett érnem. Itt is jelzem Mara, hogy a Köztársaság teres sztorin még most is röhögök!!!
Mariannak odaadtam a kendőcskémet. Szóval végre az én RR kendőm is útrakész. Kicsit nagyüzemben csináltam a végén, mert eltököltem az időm. Persze komoly oka volt, de ez maradjon az én titkom;) Majd egyszer talán elmesélem.
Nade itt a kendőm készen. A dinnyés mintával én is jól kijöttem, bár egyszer egy színt teljesen vissza kellett bontanom a zöldek közül. Naja, aki figyelmetlen, az így jár.Mariann kapott tőlem szülinapi ajándékot is. Boldog 31. szülinapot előre is!!! Mivel sk ajándékra kevés volt az időm, így megvettem neki az alábbi mintát. Itt is jelzem Mariann, hogy nem akarok semmilyen ajándékozós őrületet indítani, csak megláttam a Samanthát, eszembe jutott a kívánságlistád meg a közelgő szülinapod. Aztán megnéztem az árát és egy másik dolgot választottam :), ami bár nem szerepel a listán, de reméltem, hogy még nincs meg. Remélem mihamarabb látom majd, ahogy készülget! Bár előtte még ugye lesz a közös Mirabilia projectünk.
Na hétfő lévén és hogy első napom itthon a gyerekekkel és két hetes mocsok van, itt-ott pedig hónapos, így rohanok rendbeszedni a lakást. Asszem a hímzőtűm pár napig várhat rám:(

3 megjegyzés:

  1. Sajnos borzalmas egy nőszemély vagyok, ahogy kapok valami újat már kapnám elő a fonalakat, választanék anyagot, és már kezdeném is :-DDDD De megálltam :-DDD Annyi befejezetlen művem van, hogy muszáj valamit előbb megcsinálni, mielőtt újba kezdek. Ráadásul a Fassel: Reggelje is csábítgat mostanában, mert Kata is elkezdte :-D

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszett a meglepi, bár kicsit korán adtam, de nem tudtam, mikor találkozunk legközelebb.
    Szerintem csábulj mindenhova. Én is már egy csomó dolgot nézegetek, csak még van határidősöm...

    VálaszTörlés