Gyerkőceim életkora

2009. december 23., szerda

Newton's Law - Miki babaköszöntője

Na még egy gyors bejegyzés karácsony előtt!

Kissé besokallva a két LHN mintától nekiláttam valami színesnek. Persze először egy óriási Dim készlettel kezdtem szemezgetni, de aztán győzött a józan ész, hogy most inkább csak valami kisebb, vidámabb mintával kéne az ünnepek alatt elütnöm az időt, amit vihetek rokonokhoz jobbra-balra. Így esett a választásom erre a kis Newton's Law Birth Sampler-re, vagyis az ezer éve megvett babaköszöntőre, amit Mikinek szánok. Igaz, hogy a srácom nemsoká laza 5 éve, hogy megszületett, de így akkor tökéletes szülinapi ajándék lesz neki. Szeretem csinálni, valszeg a rózsaszín partedli színét lecserélem majd lilára, mégiscsak fiúnak készül. A kép nem a legjobb, de most csak ilyen sikerült.
Miközben hímezgettem végiggondoltam ezer készletem sorsát és a rendelkezésemre álló időt még a szülés előtt. Szívem szerint a Dim gésákat hímezném, de arra jutottam, hogy jobb lenne inkább valamit befejezni. Szóval asszem a Mirabilia SAL-t fogom szépen csinálgatni a kötelező RR-ek mellett. Nameg ha lesz időm, akkor nem ártana belekapni Karcsi babaköszöntőjébe se. És ekkor hasított belém a tudat, hogy meghímezhetem a vörös kiscipőket majd Marikának!!! Ez annyira de annyira jó érzés, már letettem róla pedig. Erről lenne szó:

7 megjegyzés:

 1. Ezt a babaköszöntőt (Newton's Law) annak idején én is kinéztem a Flórának....aztán megszületett és ahogy teltek-múltak a hónapok, egyre inkább úgy éreztem, hogy hozzá ez nem passzolna és így lett Solo cicás.:)
  A vörös kiscipő pedig iszonyat édes!!! Várom élőben is! :)

  VálaszTörlés
 2. Dóra, tudsz nekem ajánlani babaköszöntőt ikreknek? Fiú, lány...

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyos a Newton! A kiscipő is tündéri lesz Marikának:) Egyébként nagyon tetszik a neve! Olyan klasszikus, bármilyen nyelven érthető, nem tolakodó, nem hivalkodó.
  Ikreknek a kiscipő egyik fele piros, a másik kék:)

  VálaszTörlés
 4. Boldog Karácsonyt Nektek!sok mosolyt a fiúk arcára!Egészséges,gyönyörű kislányt jövőre!
  Sok puszi!Csilla és a gyerekek

  VálaszTörlés
 5. Nagyon bájos a Newton és kiscipők pedig...
  Boldog karácsonyt nektek!

  VálaszTörlés
 6. Kiscipőt az unokahúgomnak hímeztem meg három hónapja. Nagyon helyes lett. S nagyon gyorsan sikerült. Szerintem még belefér. :o)

  VálaszTörlés
 7. Jaj de tündéri a kiscipő!!!!!!!!
  Én már megint nem nyúltam tűhöz hetek óta, irigylem az energiádat!!!!

  Nagyon tetszik a családi fotó is!! Szépek vagytok!

  VálaszTörlés