Gyerkőceim életkora

2009. december 15., kedd

LHN: Always and Forever (3)


Íme, tegnap este, késő este lettem kész a minta második verziójával. Lehet válogatni kinek melyik tetszik. A végén már gőzerővel hímeztem, pedig erre a Burgundi színű anyagra este hímezni nem túl nagy élvezet, de mára mindenképp meg kellett lennem, mert előre leszervezett keretezős randim volt Mariannal. Elmentünk a Lónyai utcába, ahol kereteztetni szokott és tényleg tuti jó hely. Szerintem laza másfél órát töltöttünk el ott szépen vidáman, miközben mindössze három képhez válogattunk megfelelőt a keretek között. Egyébként állati mákom volt, mert már csak a mai napon vettek fel rendelést karácsonyra. Úgyhogy minden klappolt, tuti kereteket és paszikat választottunk.

7 megjegyzés:

 1. Nálam a bordó a nyerő! :))) De egyébként mindkettő szép lett.

  Kíváncsi vagyok nagyon a végeredményre, majd mutasd a keretezett képeket is. A fél óra per kép nálam átlagos, a múltkori öt képpel röpke két és fél órát voltam ott és a számolásra már nem is maradt ideje a csajnak, mert záróra volt. Örülök, hogy még belefértél a karácsonyba. :)

  VálaszTörlés
 2. hú, hát el sem tudom most hirtelen dönteni, hogy melyik jobb!! :) Én mindig a vörösre szavazok, de a másik meg annyira könnyed és vidám, hogy igazságtalanság lenne leszavazni :D

  VálaszTörlés
 3. Azta mindenit! De szuper ötlet bordó anyagra hímezni a mintát! Szuper! A remek felirat magyarításokért külön gratulálok!
  Gyönyörű lett mindkettő!

  VálaszTörlés
 4. Szerintem állati jó kereteket választottunk, majd meglátjátok :)

  Nekem a szines a nyerő :) Élőben látvan mindenképp az tetszett a jobban :)

  VálaszTörlés
 5. Na majd mutatom a keretezett képeket is, de csak az ünnepek után. A szüleim néha csak-csak benéznek a blogomra;)

  VálaszTörlés
 6. Nálam is a bordó alapon készült a kedvenc! ;) Annnyira jóóóó!
  Viszont elhiszem Dórinak, hogy élőben más és a másik is szépséges! ;)
  Nagyon- nagyon várom már én is, hogy kerettel együtt mutasd majd!

  VálaszTörlés