Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. augusztus 4., kedd

Sárkánytalálkozó (6)

Gyorsan leültem egy kicsit, hogy amíg Karcsi alszik, megírhassam a beszámolómat. Nagyon vártam már Évinél a találkozót. Egészen péntek reggelig vacilláltam, hogy honnan utazzak Csornára. Eredeti terveim szerint Ajkán hagytam volna a fiúkat és onnan mentem volna át Évihez, csak aztán anyukámmal kissé összezördültünk fiaim evési, illetve inkább nemevési szokásain. Hirtelen haragomban úgy döntöttem, hogy megyek haza a fiúkkal és inkább Budapestről indulok. Aztán kicsit beszélgettünk otthon, nameg én is lehiggadtam és maradt az első verzió, gyorsan hívtam Vikit, hogy menjünk együtt. Így aztán vele érkeztem meg Csornára.

A többiek már mind ott voltak, Évi enyhe csúszásban, így nem maradtunk le az ebédről, ami baromi finomra sikeredett!!! A torta is nagyon remek lett, receptet mindenképp kérnék!
Jó volt, hogy most mindenki el tudott jönni, kajáltunk beszélgettünk, megnéztük Éviék régi-új otthonát a felújítás után. A kertet baromira irigylem, hatalmas és szépen gondozott! Húú, ha nekünk ekkora lehetne! Na de már megint a bilibe lóg a kezem!

Persze megvolt az elmulaszthatatlan mutogatás is, hogy ki mennyit és mit hímzett az elmúlt két hónap alatt. Volt ott minden, kendő, RR, csodaszép hímzések, HAED képek. Annyira jó látni mások munkáit, nagyon feldob, utána dupla lendülettel készítgetném a magam munkáit. Most már újra hímezgetek, de még mindig csak lájtosan.

Nagyon hamar elrepült az idő, egyszercsak mindenki elkezdett szedelőzködni. Így aztán mi is mentünk Vikivel, akinek az ura volt a sofőr és valahol a tescoban múlatta az időt, amíg mi nők trécseltünk;) Még szerencsére befutott Évi férje Karesz is, így pár szót vele is tudtunk beszélni. Hamar hazaértem, megfürdethettem a fiúkat:-DD

Évi, köszönöm a vendéglátást, jól éreztem magam! És nincs is rossz íze a rábaközi perecnek. Igaz csak én eszem, a fiúk körében nem aratott zajos sikert...

Képek ITT!

5 megjegyzés:

  1. Végignéztem a képeket, köszönöm! Ezek a Ti sárkány talijaitok olyan jók lehetnek, mindig olyan jó a hangulat a képeken! Egytől egyig csodaszép munkákat láttam!

    VálaszTörlés
  2. Dóri, neked is köszi a képeket, jókat csináltál! Örülök, hogy jól érezted magad, én is veletek:-D
    A hatalmas kertet annyira ne irigyeld, egyszer hallgasd meg Kareszt a fűnyírás örömeiről:-DDD

    VálaszTörlés
  3. Dóra!Gyönyörűek a képeken látható munkák!
    Utólag is Boldog Szülinapot!Ne mondd,hogy öregszel,mert én bőven egy évvel előtted járok.
    Válaszoltam a megjegyzésedre!!
    Na,szóval...akkor mikor találkozunk?:)

    VálaszTörlés
  4. Isten éltessen a szülinapodra, így utólag!
    Gyere nézz be hozzám!

    VálaszTörlés
  5. Jó volt olvasni,hogy te is jól érezted magad. :D

    VálaszTörlés