Gyerkőceim életkora

2009. augusztus 3., hétfő

Ajkán nyaraltunk

Tegnap este értünk haza a szüleimtől, Ajkáról. Én jól éreztem magam, sokat olvastam, pihiztem nap közben. A nagy meleget azért nehéz volt elviselni, pláne éjszaka, hiszen az emeleten szabályosan katlanban aludtunk. Rólam szakadt a víz, Karcsi is egyre többet keltett, néha cefetül aludtam. A fiúk viszont nagyon élvezték az egészet, szeretnek Ajkán lenni. Annyi minden történt, nehéz lenne összefoglalni, jöjjenek inkább a képek, amik tetszenek a sokból, amit csináltam.

Benedek, Miki és Karcsi esznek pattogatott kukoricát. Mostanában nagy sláger lett nálunk, legalább 2-3x pattogatunk hetente. Háttérben anyukám van. Benedek és Miki most is gyorsan egymásra találtak, nagyon jól elvoltak és Karcsit is bevonták a játékokba... vagy inkább csak hagyták, hogy ő is velük rohangáljon?
Kerti mászóka, amit nagypapa végre felállított a kertben a srácok nagy örömére. Készült egy haláli videó is a srácokról, majd igyekszem feltölteni azt is;)

Miki hintázik.

Benedek szerel. Folyton szerel, egyik kedvenc játéka a szerelőbácsis szerepjáték.
Bátyám. Kifejezetten jó fotó róla.
Kerti csoportkép, Karcsi folyton elsétált róla, így ő lemaradt.
Pancsolás a nagypapáék kertjében. Karcsi is élvezte eleinte, bár sosem ült bele a vízbe, csak gugolni volt hajlandó. Az utolsó napon azonban már semmi pénzért sem volt hajlandó belemászni a medencébe, inkább kintről pancsolt.
Délutáni almázás a lépcsőn.
Reggelizés. Karesz is a kisasztalnál ült szinte végig, csak ebédnél etettem az etetőszékben.
Szülinapi sütizés a Mónika cukiban. Karcsi gallyra vágta az egészet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése