Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. augusztus 26., szerda

Matyi 8 éves lett!

Hivatalosan mi még mindig nem köszöntöttük fel legnagyobb fiunkat, Matyit. 23-án lett 8 éves. Az eredeti tervek szerint úgy volt, hogy Dávid keresztelője után a Nagypapáékkal együtt felköszöntjük és tortázunk. De a feledékenység közbeszólt... rémesen szégyenlem magam miatta. Vasárnap reggel elaludtunk és rohamtempóban kellett készülődni, hogy odaérjünk a keresztelőre a nagymise utánra Ajkára Budapestről. Már az autópályán robogtunk, mikor szinte egyszerre döbbentünk rá Viktorral, hogy otthon maradt Matyi ajándéka.

Így aztán lesz majd Matyinak itthon is egy tortája, ha hazaérkezett a nagyszülőktől. Aztán mivel már olyan régi kívánsága, hogy legyen egy nagy szülinapi ünnepsége, kibérelek egy termet és meghívhatja az osztálytársait, barátait. De erre majd csak szeptemberben fog sor kerülni.

Jelentem, Matykónak már egy metszőfoga sincs felül. Pedig hogy megszoktam, hogy olyan kis egyfogú. Így most igazi vámpír lett, mindenki ezzel cukkolta:-DD A dobostoráját a nagyszülőktől kapta, mellé egy Carcassone társast kért. Remélem azóta már pár partit lejátszottak a nagypapával.

12 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot Matyinak!

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot a nagyfiúnak!!! Először meglepődtem, hogy már 8 éves, aztán rájöttem, hogy Karcsi meg Andris majdnem 2.....

    VálaszTörlés
  3. Sok szerencsét-boldogságot a Nagyfiúnak!

    VálaszTörlés
  4. Isten éltese Őt, sok boldogságot!!! :))))

    VálaszTörlés
  5. Boldog szülinapot Matykónak!

    VálaszTörlés
  6. Ugye milyen gyorsan nőnek a srácaink? Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesznek egyszer csak magasabbak nálam...

    Köszi mindenkinek a köszöntést, majd ideültetem Matyimat, ha hazaért, hogy lássa a jókívánságokat!

    VálaszTörlés
  7. Először is én is boldog szülinapot kívánok Matyikának, kicsit megkésve. Másodsorban kérdeztetem, hogy Krisi és én is Matyi barátai vagyunk, ugye? :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon Boldog Szülinapot Matykónak!
    Remélem nem haragszol rám!?Olyan béna vagyok..
    Csilla

    VálaszTörlés
  9. ISten éltesse! De szép fiú, pár év és...

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok a nagyfiúnak és az anyukájának is!!!!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon sok boldog születésnapot neki! :)

    VálaszTörlés