Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. augusztus 28., péntek

Gyógynövényes RR (1)

Hát itt volna valami kis kezdemény. Nem tudom mennyire látható, mert fein flobára készül és eddig mindössze két színt használtam hozzá, fehéret és DMC 762-sét. Utóbbiból szerdán be is kellett szereznem egy újabb motringgal az Évában, olyan gyorsan eszi a minta. Őszintén szólva én tök optimista voltam, hogy kész leszek vele szeptember közepére, aztán ma Anita mutatta a majdnem kész kendőjét és aggodalmát fejezte ki, hogy nem biztos abban, hogy az utolsó x is felkerül rá a határidőig. Na azóta az esélytelenek nyugalmával készítegetem a kendőmet a nagy útra:-DDJa, míg el nem feletem, enyém is kék lesz, de magyar feliratos. Egy teljes napig szerkesztgettem a betűket, hogy pont jók legyenek az angol felirat helyére.

6 megjegyzés:

  1. Szerintem tökéletes lesz úgy is, ha csak az ablakokat csinálod meg. Egyébként én is most arra koncentrálok, aztán a többi már lesz ahogy lesz. :)
    A magyar felirat nagyon jó öltet!

    VálaszTörlés
  2. Nem is igaz, hogy sehogy sem állsz! :-) Dórának igaza van, tényleg az ablakok a lényeg, jövő héten én is nekiesek azt hiszem.
    A magyar feliratot meg nagyon várom, mert nekem is átfutott az agyamon csak én barom lusta vagyok mintát áttervezni általában, ennél túl macerásnak találtam, ezért maradt a nyúl meg a tyúk is.

    VálaszTörlés
  3. No para, az enyém még itt sem tart! Valszeg én is félkészen fogom postázni...

    VálaszTörlés
  4. Jól alakul a kendőd,remek ötlet a magyar felirattal való meghímzése!!Dóra,ezek tényleg gyógynövények, vagy konyhakertiek?

    VálaszTörlés
  5. Szerintem vegyesen vannak fűszernövények és gyógynövények is. Az angol eredetije Herb Window Garden, ha jól tudom. Mi csak Gyógynövényes RR-nek hívjuk:-DD

    VálaszTörlés
  6. aha :) Közben én is ezerrel keresek a lemezeimen :DD
    A név miatt kaptam fel a fejem. Ajándék után kutatok a gyógynövény-tanáromnak, de nem szeretnék valami petrezselyemzölddel előállni... ráadásul pasi az illető.. :DD

    VálaszTörlés