Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. augusztus 19., szerda

Ajándékom

Ezt nem lehet kihagyni:-DD Igyekeztem jó fotót készíteni, de sajnos nem igazán adja vissza ezt a pompás, ízléses ajándékot, amit igazi műgonddal választottak nekem a barátnőim görögországi nyaralásuk alatt. Íme ez a kézműves remekmű:
Már előre beharangozták, hogy valami csodaszép ajándékot kapok, de ettől még nekem is leesett az állam. Bevallom, én valami görög férfi aktokat tartalmazó naptárra számította. Csajok, le a kalappal előttetek! Így a nappali megvilágításban adja vissza ez az impozáns giccs az igazi tengerparti hangulatot. Az a két csodás teknős, a gyönyörű kövekből összeragasztott, majd alaposan lefújt korall-utánzat és hát a rengeteg csillogó csillámpor! MESESZÉP!!! Tudtam, éreztem, hogy valami még hányzik a lakásunkból. Most végre meglett a nagyszoba éke! Előkelő helyre teszem! Köszi!

5 megjegyzés:

  1. A legszebb az egészben, hogy ott nincsenek is korallok. Na de ugye a szárnyaló fantázia... (meg a csillámpor)

    VálaszTörlés
  2. Meghívhatlak egy "bloglimonádéra"?:o)

    VálaszTörlés
  3. Krisi, éppen nem néztük meg minden zegzugát az öbölnek, nem tudhatjuk. Csak nem csinálnának ilyet, ha nem lennének ott korallok! Szerintem szép.

    VálaszTörlés
  4. Legalábbis az öböl víz alatti részének nem néztük meg minden zegzugát. Az öböl szárazföldi részeit asszem pontosan felderítettük. Éjjel is, nappal is.
    Az ajándék pedig szerintem is csodaszép!

    VálaszTörlés
  5. Megegyeztünk, lenyűgözően szép!

    VálaszTörlés