Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. február 11., szombat

Miki szülinapi bulija

Idén családilag együtt tartottuk Miki szülinapját és Karcsi névnapját. Épp Ajkán voltunk, amikor Miki szülinapja eljött, így az első tortát ott szeltük fel. Miki és Karcsi nagypapát persze elcsalták Ajkán a játékboltba és szép ajándékokkal tértek haza. Nagypapát rá lehet beszélni mindenféle játékra, de én mindig mondom, hogy most már kicsiket kell kérni, hiszen sok az unoka. Hát a Star Wars-os lego nagyjából kicsi:-D Karcsi mértéktartó volt, ő ha valamit kinéz, akkor neki az jó, nem variál többet, még ha jóval a kereten belül van is az ajándék ára, mint amennyiért kérhet. Tőlünk Heroica társast kapott Miki, így már a fiainknak 3 van belőle, ehhez hozzátették Benedekét, így a teljes táblát ki tudták rakni. Voltak is nagy Heroicázások a gyerekszobában. AZóta már én is megtanultam a játékot. Szeretem, mert gyors és leginkább a szerencsén múlik, nem kell agyalni, itt a legkisebb is nyerhet. Karcsi egy hatalmas fekete autót kért tőlünk. Mercedest kapott. Nagypapa vett Marikának és Matyinak is kis ajándékot, hogy ne maradjanak meglepi nélkül. Marika autójának a kerekét még aznap kitörték a fiúk. Jellemző!

Aztán Budapesten megtartottuk Miki szülinapi buliját. 5 srácot hívott az osztályából. Nem volt limit, mert mondta, hogy csak 5 gyereket szeretne hívni, persze húztam volna egy ésszerű határt, mert Matyi buliján rendesen elfáradtunk. Előre paráztunk Viktorral, de felesleges volt, mert a 7 évesek sokkal visszafogottabban viselkedtek, pedig egyiknek sem volt itt a szülője. Bírtam a szövegüket, jópofa volt mind a 4 srác, aki végül eljött a buliba. Sajnos épp aznap esett le hirtelen az a nagy hó, így az egyik vidéki kissrác szülei nem merték bevállalni, hogy behozzák a gyerkőcöt Budapestre.
Mikinek két tortája volt. Én egy sima babapiskótás, pudingos, banános tortát készítettem, a boltban meg vettünk egy pici trüffeles zsúrtortát. Az enyémnek nagyobb sikere volt, még aznap elfogyott.
Jó volt megismerkedni a szülőkkel is. Valahogy délután, mikor megyek a srácokért, akkor az ember mindig rohan. Többek anyukájával beszélgettem már, de nem tudtam, hogy melyik gyerek tartozik hozzá:-D
Miki mindössze egy dolgot hiányolt. Senkitől nem kapott fociskártyát. Ez annyira elkeserítette, hogy végül közölte velünk, hogy nem is volt olyan jó a szülinapja. Néha olyan hálátlanok tudnak lenni a gyerekek!
Most Karcsi jelezte, hogy szeretné, ha neki is lenne bulija. Folyton sorolgatja, hogy kiket hívna meg rá:-DD

8 megjegyzés:

  1. Hű, mennyi elégedett gyerekpofi!:o) Gratula mindenkinek, aki csak ünnepelt!

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot Mikinek!
    Én is ezt tenném, ha nagyszülő lehetnék és ritkán látnám a sok kis unokát:mindnek vennék olyan holmit, ami örömet okoz.
    Az otthonotok már most is nagyon kényelmesnek tűnik,és ez évről évre csak jobb lesz. Igazán tágas. Ja! A lépcső.Tetőtérbe fel, pincébe le, nekünk ott van az éléskamra.Ezt én is szeretném kiváltani.

    VálaszTörlés
  3. de jó ez a nagy gyereksereg! :)
    Boldog szüli-és névnapot az ünnepelteknek!

    VálaszTörlés
  4. Isten éltesse Mikit! Igazi nagyfiú lett már.
    Tök jók az ilyen bulik, a gyerekek imádják ezeket. Egyszer nálunk egész nagyra sikeredett, voltak vagy 18-an, de nem bántuk meg, nagyon jó volt a hangulat. Bár azt nem tudom, mi volt a szomszédok véleménye. :D

    VálaszTörlés
  5. Köszi a köszöntéseket!
    Hát igen, ez igazán élvezetes kis buli volt!

    VálaszTörlés
  6. Nem késtem még el remélem ,sok-sok boldog név és szülinapot az ünnepelteknek!

    VálaszTörlés
  7. Boldog szüli - és névnapot az ünnepelteknek!!!

    VálaszTörlés
  8. Mikinek utólag is boldog szülinapot! Sokan voltatok! Nem purcantál ki a végére?

    VálaszTörlés