Gyerkőceim életkora

2012. február 7., kedd

Régi adósságMég ez sem a teljes képsorozat, mert úgy szeretném fotózni az emeletet, ha igazán rend van. Na meg a lenti kupiszobát is. Íme a nappalink, most igazán szép rendben, mert épp vendégeket vártunk hozzánk, úgyhogy kirittyentettem a lakást. Persze azért látszanak itt-ott a dobozok még, amiket nem tudok hova pakolni, így maradtak diszkréten feltornyozva. Még megvan a karácsonyi kis sarok, amit valami tavaszváróra talán le kéne cserélnem, de mivel esik a hó, még talán elmegy. Ilyen tehát a nappali és a konyha, illetve hát inkább az első szint, mert egyben van a kettő rész, így hatalmas terünk van. És fotóztam a szar lépcsőt, melynek eredménye egy rosszul működő jobb láb lassan negyed éve.

7 megjegyzés:

 1. Szép nagy teretek van , és milyen sok hely a képeidnek ! Jól belaktátok !
  Szerettek ott lakni?

  VálaszTörlés
 2. Naaaagyon szép a lakásotok! Az a kis karácsonyi sarok nagyon hangulatos meg nagyon tetszik a konyhapult mögötti érdekes csempe felrakás!
  Látszik, hogy szerettek itt lakni!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép már most is a lakásotok. Idővel majd minden a helyére kerül, ne aggódj! :)

  VálaszTörlés
 4. Tényleg nagyon tágas!!! A gyerkőcök biztos élvezik. :D

  VálaszTörlés
 5. De jó! Nekem tecccetek! :)
  (és az a kilátás...)

  VálaszTörlés
 6. Tuti, hogy a nagyszoba a kedvenced. A konyha miért nem kapott színt? Nekem is tetszik a csempe és valahol a konyha bútor is, kár hogy ilyen félkészen hagyták.

  VálaszTörlés
 7. Ágnesordog! Nagyon szeretünk itt lakni. És ez csak a falak egy kis része. Mindet telehímzem majd!:-D

  Jucus! Látom sokaknak bejön a csempe. Az előző lakó készítette sk. Ilyen van a wc-ben is:-D

  Köszi lányok!

  Tusi! Azért nem kapott színt, mert úgy voltunk vele, hogy egy éven belül úgyis szétverjük. Nekem nem az ilyen stílusú konyha jön be. Aztán helyette lépcső lesz, konyha marad beláthatatlan ideig.

  VálaszTörlés