Gyerkőceim életkora

2012. február 28., kedd

Lépcső, II. felvonás, 1. nap

Ajkán vagyok a 4 gyerekkel. Viktor őrzi otthon a lakást, amíg a lépcsősök dolgoznak. Mint azt a bejegyzés címe is mutatja, már a második fázisba léptünk. A mai napon elbontották a régi lépcsőt, felrajzolták a falra a készítendő lépcsőfokok helyét, a legalsó kettőt és a pihenőt már ki is öntötték gipszbetonból. Már rutinosan pakoltunk össze az újabb felfordulásra, de mivel esély sem volt arra, hogy Marikával otthon bekkeljük ki a nappalokat (na meg hely sem volt hatunknak az alsó szinten), így eredeti tervek szerint a két kicsivel Ajkára jöttünk volna. A terv maradt, csak 4 gyerekkel érkeztem, mivel a srácok mind össznépi dögrováson vannak. Ma Miki be is fizetett Sumamedre olyan cefetül van. Nap közben is lázas, alig eszik, levert, elfekszik, sokat alszik. Matyi is lázaskodott két napott, ő van a legjobban. Karcsi estére lesz masszívan lázas, remélem megússza antibiotikum nélkül, mert ő nemrég kapott. Mi ez a folytonos betegeskedés? Ja, és apa hívott, hogy ő sem érzi jól magát. Ennyit a múlt hétvégi játszóházról. Most már tényleg tartom magam ahhoz, hogy a játszóházból mindig hazahozunk valami szar nyavaját. Többet télen nem megyünk, akárhogy könyörögnek!
Már egyik sem megy a héten suliba. Miki jövő héten is marad még egy keveset itthon. Rákérdeztem tanító nénire, hogy ugye még nem kell évet ismételni, de tényleg rengeteget volt beteg Mikci:(
A lépcső viszont jól halad, ha minden jól alakul, akkor csütörtök délben végeznek a lépcsősök, utána jöhet a hidegburkoló, aztán az asztalos.

3 megjegyzés:

 1. Egymástól kapják el a gyerekek hol itt hol ott,nem biztos, hogy a játszóház az oka.Pusztán a gyermekorvosi rendelőben a várakozás során...Egyszer csak vége lesz,bár az még odébb van.
  Klasszul alakul a házatok!

  VálaszTörlés
 2. Jobbulást a fiúknak!!!!!!! Szép lesz a lépcsőtök. :)

  VálaszTörlés
 3. Beáta! Nekem sok éves tapasztalatom az, hogy a játszóházból télen mindig hazahozunk valami szart. Ez volt az utolsó próba, engem többet rá nem beszélnek a fiúk, az tuti!

  Iszit! Köszi!

  VálaszTörlés