Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. február 28., kedd

Lépcső, II. felvonás, 1. nap

Ajkán vagyok a 4 gyerekkel. Viktor őrzi otthon a lakást, amíg a lépcsősök dolgoznak. Mint azt a bejegyzés címe is mutatja, már a második fázisba léptünk. A mai napon elbontották a régi lépcsőt, felrajzolták a falra a készítendő lépcsőfokok helyét, a legalsó kettőt és a pihenőt már ki is öntötték gipszbetonból. Már rutinosan pakoltunk össze az újabb felfordulásra, de mivel esély sem volt arra, hogy Marikával otthon bekkeljük ki a nappalokat (na meg hely sem volt hatunknak az alsó szinten), így eredeti tervek szerint a két kicsivel Ajkára jöttünk volna. A terv maradt, csak 4 gyerekkel érkeztem, mivel a srácok mind össznépi dögrováson vannak. Ma Miki be is fizetett Sumamedre olyan cefetül van. Nap közben is lázas, alig eszik, levert, elfekszik, sokat alszik. Matyi is lázaskodott két napott, ő van a legjobban. Karcsi estére lesz masszívan lázas, remélem megússza antibiotikum nélkül, mert ő nemrég kapott. Mi ez a folytonos betegeskedés? Ja, és apa hívott, hogy ő sem érzi jól magát. Ennyit a múlt hétvégi játszóházról. Most már tényleg tartom magam ahhoz, hogy a játszóházból mindig hazahozunk valami szar nyavaját. Többet télen nem megyünk, akárhogy könyörögnek!
Már egyik sem megy a héten suliba. Miki jövő héten is marad még egy keveset itthon. Rákérdeztem tanító nénire, hogy ugye még nem kell évet ismételni, de tényleg rengeteget volt beteg Mikci:(
A lépcső viszont jól halad, ha minden jól alakul, akkor csütörtök délben végeznek a lépcsősök, utána jöhet a hidegburkoló, aztán az asztalos.

3 megjegyzés:

  1. Egymástól kapják el a gyerekek hol itt hol ott,nem biztos, hogy a játszóház az oka.Pusztán a gyermekorvosi rendelőben a várakozás során...Egyszer csak vége lesz,bár az még odébb van.
    Klasszul alakul a házatok!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást a fiúknak!!!!!!! Szép lesz a lépcsőtök. :)

    VálaszTörlés
  3. Beáta! Nekem sok éves tapasztalatom az, hogy a játszóházból télen mindig hazahozunk valami szart. Ez volt az utolsó próba, engem többet rá nem beszélnek a fiúk, az tuti!

    Iszit! Köszi!

    VálaszTörlés