Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. február 10., péntek

Az újabb fiam

Nem, félreértés ne essék nem jön az ötödik gyerekünk, mindössze arról van szó, hogyMarika 4 rettentő jó férfipéldát lát maga körül és ennek megfelelően megjelent a legújabb szava:
etünt= eltűnt
Bármit kérdezek, hogy hol van, hova tette, most már juszt is ez a válasz. Persze a fiúk röhögnek rajta, így aztán a legkisebb még egy lapáttal rátesz a műsorra.
Szóval sajnálattal jegyzem meg, hogy van plusz egy lakó a házban, aki semmit sem keres, csak közli, hogy eltűnt. Szerencsére azt még nem tudja, hogy "nem tudom". És a legidegesítőbb "anya, hol van a ..." kérdést sem tudja feltenni. Remélem azért annyira nem lesz gáz, mint némelyik fiam, aki az orra előtt lévő dolgokat is úgy keresi, mintha a föld alá bújtak volna el és végül mindig nekem kell a kezébe adnom a keresett cuccot, legyen az akkora, mint egy ruhásszekrény.

Ötödik gyerekről csak annyit, hogy tegnap este ünnepélyesen letettem a fogigátlót. Nem megy ez nekem. Eleinte folyton álmos voltam és levert, aztán decemberben és januárban olyan fejfájásaim, magamhoz képest enyhén magas vérnyomásaim voltak, hogy kissé kiakasztott. Legjobban a fejfájás volt szar, még szemészetre is elmentem, hátha a szemem romlott. De ami végül meggyőzött, és amit mindenképp ki kellett veséznem barátnői körben, az az, hogy egyszerűen eltűnt a gyógyszertől a libidóm. Mara fogalmazta meg tökéletesen, mintha semleges nemű lettem volna. És minek szedjek gyógyszert, ha nem akarok túlzottan szexelni?!?!:-D Spirál kizárva, tehát maradnak a jól bevált régi módszerek, aminél már 3 gyerek nálunk becsúszott. Hm... Nem akarok ötödiket. Komolyan. Jobban fogok vigyázni:-DD

2 megjegyzés:

  1. Villő akkora mint a lánykád, a kedvenc szava... széttárt karokkal. NINCS.
    és tudatosan használja ő is.
    Nem vagy egyedül. :))

    VálaszTörlés
  2. Nálunk már megy a "nem tudom" :)

    VálaszTörlés