Gyerkőceim életkora

2012. február 10., péntek

Az újabb fiam

Nem, félreértés ne essék nem jön az ötödik gyerekünk, mindössze arról van szó, hogyMarika 4 rettentő jó férfipéldát lát maga körül és ennek megfelelően megjelent a legújabb szava:
etünt= eltűnt
Bármit kérdezek, hogy hol van, hova tette, most már juszt is ez a válasz. Persze a fiúk röhögnek rajta, így aztán a legkisebb még egy lapáttal rátesz a műsorra.
Szóval sajnálattal jegyzem meg, hogy van plusz egy lakó a házban, aki semmit sem keres, csak közli, hogy eltűnt. Szerencsére azt még nem tudja, hogy "nem tudom". És a legidegesítőbb "anya, hol van a ..." kérdést sem tudja feltenni. Remélem azért annyira nem lesz gáz, mint némelyik fiam, aki az orra előtt lévő dolgokat is úgy keresi, mintha a föld alá bújtak volna el és végül mindig nekem kell a kezébe adnom a keresett cuccot, legyen az akkora, mint egy ruhásszekrény.

Ötödik gyerekről csak annyit, hogy tegnap este ünnepélyesen letettem a fogigátlót. Nem megy ez nekem. Eleinte folyton álmos voltam és levert, aztán decemberben és januárban olyan fejfájásaim, magamhoz képest enyhén magas vérnyomásaim voltak, hogy kissé kiakasztott. Legjobban a fejfájás volt szar, még szemészetre is elmentem, hátha a szemem romlott. De ami végül meggyőzött, és amit mindenképp ki kellett veséznem barátnői körben, az az, hogy egyszerűen eltűnt a gyógyszertől a libidóm. Mara fogalmazta meg tökéletesen, mintha semleges nemű lettem volna. És minek szedjek gyógyszert, ha nem akarok túlzottan szexelni?!?!:-D Spirál kizárva, tehát maradnak a jól bevált régi módszerek, aminél már 3 gyerek nálunk becsúszott. Hm... Nem akarok ötödiket. Komolyan. Jobban fogok vigyázni:-DD

2 megjegyzés:

  1. Villő akkora mint a lánykád, a kedvenc szava... széttárt karokkal. NINCS.
    és tudatosan használja ő is.
    Nem vagy egyedül. :))

    VálaszTörlés
  2. Nálunk már megy a "nem tudom" :)

    VálaszTörlés