Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. október 20., szerda

Marika keresztelője

Most vasárnap megtartottuk Marika keresztelőjét. Szerintem jól sikerült, és az eddigi visszajelzések alapján sokan jól érezték magukat.

Marika rengeteg szép dolgot kapott. Csodaszép keresztelői nyakláncot, hajbavalókat (hajnövesztési project folyamatban) valamint sok-sok ruhát, a tesói pedig mindenféle finomságot. Antal atya a maga szokásos közvetlenségével ismét jó benyomást tett a rokonságra. Immáron a második gyerekünket keresztelte ő. A szertartás szép volt, igaz annyira nem tudtam figyelni, mert mindig azon izgulok, hogy a gyerkőc ne üvöltsön sakál módra. Jelentem Marika egész jól viselkedett, csak kisebb sírás-rívás volt az utolsó percekben. Antal atya mondta is neki:
-Most már lehet kiabálni Máriácska:-DD
A templomból a vendéglőbe mentünk. Hát szerintem irtó finom volt a kaja, elmondhatom, hogy a Vakvarjúban remekül főznek és hihetetlenül gyors és figyelmes a kiszolgálás. Ettünk, ittunk, beszélgettünk. Igyekeztem mindenkivel pár szót váltani. Nehéz volt, hiszen elég sok gyerkőc között kellett mindenkinek megosztani a figyelmét. Ott volt a bátyámék két gyerkőce (Benedek és Dávid), a Váczi család két gyerkőce (Kolos és Botond) nameg ugye a mi négy srácunk. Volt is csatazaj! Szerintem annyira nem bánták, hogy kettő körül elmentünk az étteremből. Seperc alatt leszedték az asztalunkat és már terítettek is a következő társaságnak. Az étterem egyébként teltházzal futott, csak néztünk, hogy milyen felkapott hely. A Márton napi libahéten szeretnék egy este elmenni vacsizni a barátnőkkel. Mindjárt írok is egy érdeklődő levelet nekik.
Az ünnepi ebéd után kicsit játszótereztünk, aztán felmentünk hozzánk. Mint kiderült nincs is kicsi lakásunk, hiszen laza 21 fő elfért nálunk. Bizonyságul itt egy fotó, hogy sok jó ember kis helyen is elfér.Bevallom a nap végére igen-igen elfáradtam, de tök jól esett. Köszönöm mindenkinek, hogy eljött velünk ünnepelni Marika keresztelését! Fotókat ITT lehet megnézni!

6 megjegyzés:

  1. Tényleg jó volt :) És tényleg jól elfértünk :)

    VálaszTörlés
  2. Az én Olivér fiam teljes erőből végigüvöltötte a keresztelőjét,a pap kedélyesen csak annyit mondott,nagy erő van ebben a gyermekben.Én is szorongtam a gyerek miatt,de jó és fárasztó volt. Nálunk sok vitát vált ki,sokan azon a véleményen vannak,hogy rá kellene bízni milyen utat választ.Én is osztom ezt a nézetet,de mégis megnyugvással tölt el a keresztelő,a választásáig is remélni vélhetek valamilyen oltalmat.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok Máriácskának, nagyon-nagyon édes!!!!:)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a kisasszonynak! A Vakvarjú pedig tényleg szuper hely, amikor még a Kondorosiban laktunk, mi is párszor megfordultunk ott:-) A lakásban pedig még egy csomó helyet láttam...

    VálaszTörlés
  5. Graulálok a szép családotokhoz!! Marika csodaszép kislány!!

    VálaszTörlés
  6. Gratulációkat bezsebeltem Marika nevében is.

    VálaszTörlés