Gyerkőceim életkora

2010. október 6., szerda

Maria van Scharrenburg: Water babaköszöntő (4)
Tegnap készültem el vele. Nagyjából másfél hétig hevert szegénykém, egyszerűen nem volt kedvem azt az utolsó öt szál ezüstöt belevarrni. Egyrészt lustaság miatt, másrészt meg elkapott a szokásos majdnem-vége-nyűgöm, harmadrészt mert alig látszik benne a fémszál.
Na de a lényeg az, hogy imádtam csinálni, hamarabb kész is lettem vele, mint általában szoktam az ilyen nagyobb képekkel. Közben filóztam mi legyen a következő áldozat, már majdnem csábultam ezer fele, de még régebben betáraztam a következő Mira nőcihez a cérnákat, úgyhogy jöjjön a Butterfly Fairy a SAL-ból, mert jó lenne egyben látni a kilenc nőcimet mihamarabb.

És íme egy fotó arról, aki kapja majd ezt a babaköszöntőt. Most csak egy cseppet megvasaltam, majd ha mind a 4 készen van, együtt viszem őket a keretezőhöz. Remélem hamar eljutok a következő MVS köszöntőmhöz, terveim szerint a föld, vagyis Marikáé jön majd.

Ja, és nagyon szívesen továbbküldöm a mintát maradék cérnástul annak, aki kéri, ingyen és bérmentve;) Igaz a mintaívet enyhén kiheréltem, mert színezem a kódot, miközben hímzek, de még így is jól olvasható, csak épp narancssárga az egész. A cérnákból mindegyik színből maradt valamennyi, (kivéve az ezüst szálat) úgyhogy könnyen be lehet azonosítani azt, ami netán el fog fogyni. Akit érdekel a dolog, az hagyjon egy megjegyzést e-mail címmel együtt ennék a bejegyzésnél.

8 megjegyzés:

 1. Szia!

  Nagyon szép lett! Élhetek a lehetőséggel?

  VálaszTörlés
 2. Ez nagy munka lehetett. De megérte. Nagyon szép lett!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép!
  Húú mind a négyet kiszeretnéd hímezni?

  Hasonlót terveztem az unokámnak, de az én lányomnak nem tettszett így meg sem kérdeztem később tőle és egészen más stílust varrtam:)

  VálaszTörlés
 4. Szia Nóri!
  Persze, hogy élhetsz a lehetőséggel. Légyszi dobj egy mailt a sneszalay@gmail.com címre, ott megbeszéljük a többit.

  Marcsi! Köszi!
  Jutka! Igen, remélhetőleg mind a négyet meghímzem, mert mind a négy gyerekem más-más jegyű. Már itt sorakoznak a készletek a fiókban, csak pár kötelezőmet fogyasztanom kéne... és közben nem elcsábulni ezer felé... Pl. nézegettem a karácsonyi SAL-t és irtóra tetszik:-DD

  VálaszTörlés
 5. Csudaszép lett! Tényleg szépen, gyorsan egyhuzamban lenyomtad! Gratulálok! :)))
  Drukkolok, hogy ne csábulj :-DDD

  VálaszTörlés
 6. Nagyon édes lett!...bár ezt nem is kell már mondanom, hogy mennyire tetszenek ezek :D folyton csábít a gondolat, hogy elkezdjem végre az enyémeket :))
  Gratula a kitartásért!!!

  VálaszTörlés
 7. A karácsonyi SAL engem is csábított, de meghúztam a határ vonalat csak nézni szabad a blogot:)

  VálaszTörlés