Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. október 28., csütörtök

Lizzie Kate SAL 2011

Gondolkodtam, gondolkodtam. Sokat. Na annyira sokat azért nem, mert első látásra megtetszett a minta. Különben is szerettem volna már egy ilyen hónapos témájú hímzést készíteni. Ez meg őszintén szólva jobban tetszik, minta Bent Creek-es, amit ezer éve tervezek elkezdeni és természetesen befejezni. Szóval jöjjön Lizzie Kate SAL, ha minden jól alakul. Jelentkeztem Veronikánál, és mutatom is, hogy milyen lesz a kész mű:-DD

Találtam olyan képet is, ahol szépen meghímezte már valaki. Na persze ezt egy másik blogból szedtem, passzolom, hogy honnan, mert délelőtt csak kattingattam, így keveredtem Veronika blogjára is.

6 megjegyzés:

  1. Nekem csak egy megjegzésem van. Februárban az a rózsaszínű szív tán csak nem a Valentin napot jelképezi? Ezt nem lehetne kicserélni valami másra? Mondjuk farsang vagy ilyesmi.
    (Még szerencse, hogy novemberre nem Halloween-es boszorkányarcot raktak.)

    VálaszTörlés
  2. Nekem jöhet a szív, ilyen szinten nem szeretném átvariálni a mintát. Viszont a magyar nyelvű hónap feliraton még gondolkodom...

    VálaszTörlés
  3. Eszembe jut,hogy írod a lakáseladást.Maradtok itt?Nem mozog az ingatlan.Mi környékünkön 5 szobás két szintes ház telekkel 35 milla.

    VálaszTörlés
  4. :))látom, már egyezkedtek?! akkor hát hajrá, nekem is tetszik :D

    VálaszTörlés
  5. Zsebi! Olvasó üzemmódban voltam. Majd lejelentkezem az nlc-n is.

    VálaszTörlés