Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. augusztus 4., szerda

Nyaraltunk (II. felvonás)

Még nyaralás előtt és közben is írtuk a programokat, amiket szeretnénk csinálni, nameg amiket meg "kell" csinálni. Igyekeztünk minden nap legalább egyet-egyet kipipálni mindkét oszlopból. A kötelezőek közé tartoztak az olyan dolgok, mint elmenni a háziorvoshoz kontrollra, vagy venni polcot a konyhába, hogy a víztisztító berendezésünk ne a konyhapult közepén legyen. Amit viszont felvéstünk nagy betűkkel, hogy szeretnénk pár barátunkat meglátogatni. Így aztán váltottam néhány levelet Csédórával és szerencsésen meghivattam magunkat hozzájuk;) Ahogy Csédóra is mondta lassan fix nyári program lesz, hogy velünk egyszer összejönnek egy találkára. Remélem, hogy 2011. nyarán már végre mi láthatjuk őket vendégül a saját nagy (vagy kis) házunkban:-DD

Szóval egyik szombaton felpakoltuk a családot és leautóztunk Kecskemétre. Csédóra előre feltérképezte fiaim evési szokásait és irtó finomat főzött nekünk. Mi a desszerttel járultunk hozzá az ebédhez. Közben folyamatosan beszélgettünk, annyira birom, hogy egy év kihagyás sem számít, ugyanúgy tudunk dumálni Csédórával és Pistivel is.
A legkisebb fiúk hamar egymásra találtak, mint azt a képek is mutatják. A legnagyobb játék az volt, hogy az egyik a fűnyíróval a másik a talicskával rohant a kertben amolyan váltófutásban. Egyébként a fiúk nagyrészt Pistin lógtak, mint a kiscsibék folyton követték. A nagyoknak beüzemelte a számítógépet, valamit játszottak is, de erről többet nem tudok, mert a női részleg a lenti szinten nyomult.
Vittem hímzéseket és végignéztük az RR kendőket, mert Csédóránál kettő is volt, köztük az enyém:-DD Újra megnézhettem a félkész Ivy-t, ha jövő nyáron is így találom, akkor elhozom és befejezem Csédórának grátiszba;)

Csédóra jót babázott Marikával. Szerintem ő is szereti ezt a nagyon pici babakort, legalábbis irtó természetesen állt a kezében a baba. Nekem továbbra is ez az egyik kedvenc részem, amikor még ilyen kicsik és védtelenek a gyerekek és annyit kell velük törődni.
Irtó hamar elment a nap, remélem mihamarabb tudunk megint találkozni. Ha meglesz a ház, beindítjük a vendéglátó üzemmódot:-DD
Na még pár képet mutatok, hiszen nem csak én fotóztam;)

7 megjegyzés:

  1. Én megint csak azt tudom mondani - írni -, hogy nagyon örültünk, hogy nálunk voltatok! Pont azért, amit Te is írtál, hogy egy hullámhosszon vagyunk hosszabb kihagyás után is. A fiúk is, a gyerek is. :) Mindenképp jó lenne, ha fix maradna a nyári találkozásunk. Jövőre remélem megvalósul a vágyatok és mi mehetünk hozzátok!:)

    VálaszTörlés
  2. Tök jó, hogy Dóráékhoz is eljutottatok! Jók a képek!

    (Az én kezembe meg ezek után képzelhetem hogy állhatott Marika :-D)

    VálaszTörlés
  3. Csédóra! Mindenképp megvalósítjuk! Jaj, drukkolj nekünk nagyon a házhoz! Ha meglesz, akkor Viktor egy irtó nagy házavató bulit szeretne csapni. Ebben a lakásban úgyis elmaradt;)

    Mariann! Teljesen jól állt a baba a kezedben az első bőgésig. Utána látszott rajtad a kétségbeesés és egész vékony hangon kérted, hogy vegyem át:-DD

    VálaszTörlés
  4. Pont erre gondoltam :) Nem tudom miért van ez a pánik bennem, ha sírni kezd egy baba. De úgy látszik ez nem akar elmúlni nálam.

    VálaszTörlés
  5. Ha másé sír nálam,az engem is zavar. Pláne,hogy tudom, hogy az anyujában erre rögtön jön egy inger, hogy átvegye a babát. Ilyenkor inkább én is passzolom a gyerkőcöt. Egyébként fura, de más babáját szinte csak akkor fogom meg, ha odaadják.

    VálaszTörlés
  6. Én is jobb szeretem, ha megengedik, hogy megfogjam, pont ezért, mert szerintem sok anyukában a pici gyereknél felerősödve van ez a védelmi rendszer.
    Abban is igazad van, hogy ha nálad sír az nem zavar :)
    De ami rossz, hogy engem a saját gyerekem is pánikba tud ejteni, ha sír, mármint amikor ilyen pici, és hogy mi az ég, mit csináljak, mi a csuda baja lehet, mi nem jó, meddig fog sírni... szóval tiszta para :-D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jok a fotok,mar irtam, de ujra irom, szep csalad vagytok!!:))

    VálaszTörlés