Gyerkőceim életkora

2010. augusztus 26., csütörtök

Gyógynövényes RR (10)


Őszintén szólva abban reménykedtem, hogy ezt a bejegyzést pár nappal korábban tudom megírni. Kissé lassan készültem el ezzel a növénnyel. Na nem azért, mert nem szerettem, hanem azért, mert az összes növényke közül eddig ez volt a legmunkásabb.
Nagyon tetszett Anna anyaga, de valahogy nehéz volt kifeszítenem, szerettem volna, ha egyenletesebbek az x-eim. Igyekeztem nagyon, de a világos színeknél egyértelműen látszik, hogy lehetett volna szebb is. Szerencsére a kontúr ápol és eltakar és hát ebben a cserépben volt az is bőven:-DD Egyébként annyira szép lett kontúrozás után az egész növény!

Már csak két kendőre kell hímeznem ebben az RR-ben. Behoztam a lemaradásom, és remélem hamarosan postára is tudom dobni a két nálam pihenő kendőt. Bevallom kicsit már fárasztanak az RR-ek és érzem, hogy a Water babaköszöntős lendületem is kicsit megcsappant. Azért nem adom fel, azt akarom most befejezni.

4 megjegyzés:

 1. Szép lett ez is! Azért jó érzés, amikor végre letudja az ember a kötelezőket:-D Ha jól meggondolom, én idén még a magam kedvére talán nem hímeztem semmit... Na majd holnaptól:-D

  VálaszTörlés
 2. Hát tényleg jó érzés, de közben láttam, hogy Viki is kötelezőt nyomott,ergo záros határidőn belül landol a postaládámban még egy RR. De most a magam örömére hímzek és összeírtam, hogy mit és milyen sorrendben szeretnék majd csinálni. Persze csak azért, hogy majd felrughassamezt a sorrendet:-DDD

  VálaszTörlés
 3. Szívből csináltad, s szeretettel, nekem nagyon tetszik!
  Köszönöm szépen!

  VálaszTörlés