Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. augusztus 26., csütörtök

Gyógynövényes RR (10)


Őszintén szólva abban reménykedtem, hogy ezt a bejegyzést pár nappal korábban tudom megírni. Kissé lassan készültem el ezzel a növénnyel. Na nem azért, mert nem szerettem, hanem azért, mert az összes növényke közül eddig ez volt a legmunkásabb.
Nagyon tetszett Anna anyaga, de valahogy nehéz volt kifeszítenem, szerettem volna, ha egyenletesebbek az x-eim. Igyekeztem nagyon, de a világos színeknél egyértelműen látszik, hogy lehetett volna szebb is. Szerencsére a kontúr ápol és eltakar és hát ebben a cserépben volt az is bőven:-DD Egyébként annyira szép lett kontúrozás után az egész növény!

Már csak két kendőre kell hímeznem ebben az RR-ben. Behoztam a lemaradásom, és remélem hamarosan postára is tudom dobni a két nálam pihenő kendőt. Bevallom kicsit már fárasztanak az RR-ek és érzem, hogy a Water babaköszöntős lendületem is kicsit megcsappant. Azért nem adom fel, azt akarom most befejezni.

4 megjegyzés:

  1. Szép lett ez is! Azért jó érzés, amikor végre letudja az ember a kötelezőket:-D Ha jól meggondolom, én idén még a magam kedvére talán nem hímeztem semmit... Na majd holnaptól:-D

    VálaszTörlés
  2. Hát tényleg jó érzés, de közben láttam, hogy Viki is kötelezőt nyomott,ergo záros határidőn belül landol a postaládámban még egy RR. De most a magam örömére hímzek és összeírtam, hogy mit és milyen sorrendben szeretnék majd csinálni. Persze csak azért, hogy majd felrughassamezt a sorrendet:-DDD

    VálaszTörlés
  3. Szívből csináltad, s szeretettel, nekem nagyon tetszik!
    Köszönöm szépen!

    VálaszTörlés