Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. augusztus 30., hétfő

Mondjátok meg!

Még kicsi voltam, amikor tapasztaltam, hogy a Dórákhoz nem írnak sem verseket, sem szerenádokat:( Viszont dögivel szólnak a Júliákhoz, a Máriákhoz, Juditokhoz és Lillákhoz a szép szerelmes sorok. Megvannak a kedvenc szerelmes verseim mindezektől függetlenül, de a kedvenc szerelmes dalaim általában Máriásak, ha lehet ezt így mondani. A fő-fő kedvenc a West Side Story-ból van. Hát az valami csodaszép, csak nem a filmbeli gyenge verziós tetszik, hanem az, amit José Carreras énekel. Na ez nálam a verhetetlen. Persze magából a musicalből még egy csomó betétdal tetszik és ha ráadásul Kiri Te Kanawa énekli Mariát, akkor végképp ottragadok:-DD
Megvan a kedvenc Máriás dalom Zorántól is. De most akkor jöjjön Karcsi feldolgozásában a Koós János féle Mária nóta:-DD Egyszerre nem volt hajlandó elénekelni kicsi fiam, mer tinkább hallgatni akarta, úgyhogy itt van két részletben.

Ja, és aki esetleg nem ismerné fel, annak itt van az eredeti nóta is Koós Jancsitól, aki gyakori vendég nők napján a Szent Imre kórházban. Jópofa figura, állati klassz hangulatot tud csinálni fél perc alatt:-DD A youtube-os felvételt 1:3o-tól érdemes nézni.

5 megjegyzés:

  1. Dóra! Ez csúúúúúúúúcs:-)))) Mondd meg Karcsinak, hogy nagyon ügyes!
    Amúgy dor9ka vagyok:-D

    VálaszTörlés
  2. Mondd, ugye csak viccelsz? =| Jópofa figura? Inkább egész egyszerűen egy rossz ripacs. Csak Nők napján ne kerüljön az ember kórházba.

    VálaszTörlés
  3. Szia Dorka!! Megmondom!

    Csenge! Ízlések és pofonok különbözőek;)

    Kriszti! Köszi!

    VálaszTörlés
  4. A zenéhez kapcsolódik:
    Nekem az tetszik, amikor Karcsi a zenehallgatáskor táncol, vagy hallás alapján utánozza a gitáros mozdulatait. Ez is megérne egy felvételt. :)

    VálaszTörlés