Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. augusztus 12., csütörtök

Keresztszemes kiállítás 2010.

A kiállítást minden évben megnézem. Őszintén szólva nem szeretek egyedül kóborolni a képek között, sokkal jobb társaságban. Matyi fiam már a kezdetek kezdetén jelezte, hogy jönni szeretne, így biztos voltam benne, hogy egyszer legalább megnézem. Aztán gondoltam teszek egy próbát, hátha van kedve eljönni Évinek Budapestre végigjárni a kiállítást. Nagyon örültem, mikor írta, hogy szívesen jönnek Karesszel együtt. Mivel a lányaik itt laknak Budapesten, így már szombaton felutaztak a fővárosba, velem pedig vasárnap kettő-fél három környékére egyeztettük le a közös programot. Hívtam Mariannt is, de sajna családi program miatt nem tudott befutni. Na majd jövőre, ha az ezer képét benevezi;)

Eredetileg Marikával akartam menni, pont azért, hogy ne legyen az, hogy itthon hagyom és fél óra múlva jön a telefon, hogy jöjjek, mert üvölt a kiscsaj. Anyukám viszont itt volt nálunk, mondta, hogy vállalja délutánra a lányom, és jobb is, ha nem viszem, mert egész nap alig aludt, még a végén végigüvöltené nekem az egész "kimenőm". Mama azért utazott fel hozzánk Ajkáról, hogy a kiállításra elmehessek a gyerekhad nélkül, mert Viktor épp a 15 éves érettségi találkozóján volt Békéscsabán. Szóval köszi Mama!!!Tehát Marika helyett Matyit vittem. A kiállítás megnézése után beraktam volna őt a Pán Péter játszóházba, de az sajna nem üzemelt, így letetettem vele a nagyesküt, hogy nem fog folyton a felnőttek beszédébe belekotyogni, cserébe kap tőlem valamit. Könyvet kért a Libriben, a Sárkánylovasokat, és szerintem hősiesen kibírta szájmenés nélkül. Aki ismeri, az tudja, hogy Matyi is körlégzéssel beszél.

A kiállítás nekem most is tetszett, bár hogy az első helyezett egy állatos kép lett... Nekem ez mindig fura. Nade nem az én ízlésemet kell tükröznie a zsűriének:-DD Nekem nagyon nem jönnek be az állatos képek:-DD
A leggyakrabban idén azt hiszem ez a kép fordult elő:
A kiállítás boltjában Tűzlili volt az eladó. Annyira utálom magam, hogy képtelen vagyok előhozakodni azzal, hogy a blogvilágból ismerjük egymást. Nameg olyan idiótán érzem magam, mikor úgy mutatkozom be, hogy xdora8 vagyok, választhattam volna anno valami ötletesebb nevet... Azért persze beszélgettünk egy kicsit, mert Évivel már megdumálták, hogy honnan az ismerettség. Matykóban viszont nem sok a gátlás, így szépen sorban mindent elmondott Tűzlilinek, ami csak eszébe jutott:-DD Sok szépséget láttunk, sikerült megtartóztatni magam:-DD

Aztán beültünk Évivel és Matykóval egy jeges kávéra és egy forró csokira. Vittem hímzést, Évi is hozta az MP Tuscan Garden hímzését. Annyira jó színei vannak. Megcsodáltam a kötött kendőt is. Állati egyenletesen köt, és továbbra is irtó jó a kendő lila színe;) Beszélgettünk mindenféléről. Barátságunknak nagy-nagy alapot ad az a pár évnyi együtt hímzés, beszélgetés a kis topicon az nlcafen (másnak is hiányzik a kistopic?). Így aztán ha hosszabb kihagyás után találkozunk, akkor sincs csönd, vagy kihasználatlan idő. Nameg sokszor érzem azt, hogy eléggé egy rugóra jár az agyunk (csak Évi optimistább). Ez olyan jó, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy csak a közös hobbi néha nem elegendő a barátsághoz.
Szóval mint már ezerszer írtam, ha meglesz a ház, akkor örömmel fogom vendégül látni Évit és Kareszt is. Addig pedig ígérem, hogy próbálok rendesen levelet írni, legalább negyed évenként:-DDD

A találkozásunkról a képeket Évitől lopkodtam:

3 megjegyzés:

  1. Húúú, hát ez a bemutatkozósdi engem is kiakaszt minden évben. de aztán végül meg olyan jó ezekkel az ismeretlen-ismerősökkel cseverészni,nem? :)

    VálaszTörlés
  2. Jó volt nagyon ez a délután! Jót mosolyogtam azon, hogy én optimistább vagyok:-D Mindenki azt hiszi, hogy optimista, derűs és kiegyensúlyozott vagyok - úgy látszik, jól palástolom a másik oldalam.
    Matyi megkapta az áhított könyvet? Remélem, hiszen sok-sok mondanivalót kellett még magában tartani:-DDD

    VálaszTörlés
  3. Hesztia! Végülis tényleg jó;)

    Évi! Kapott egy könyvet. Nem az áhítottat, de egy másikat azért belepottyantottunk a kosarába. Már olvassa!
    A másik oldalad tényleg jól palástolod. Legalábbis élőben mindenképp!:-DD

    VálaszTörlés