Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. augusztus 17., kedd

Csábítás...

Nem fogok pénzt költeni. Biztos, hogy nem. Tényleg! De ha már annyira tetszik, akkor másnak is megmutatom. Csak véletlenül néztem be az 123-Stitchre. Csak egy fél percecskére... És mit is találtam? Íme:
Na és ha már ráleltem, gyorsan meg is mutattam Mariannak, aki fél perc alatt előszedte ugyanennek a képnek a HAED verzióját. Atyaég, ez milyen szép!!!
De már nem fér bele a dobozomba. Nameg házra gyűjtünk. Meg egyébként is, ha belegondolok, még sose csináltam olyan igazán nagy telibe hímzett DIM képet. Majd ha ezt elmondhatom, akkor büszke leszek magamra.
Közben meg nézegetem ezt, mert imádom!!!

9 megjegyzés:

  1. ó, ez nagy kár, pedig nekem már felcsillant a szemem, hogy akkor rendelhetnénk közösen .... :)

    a story: én múlt vasárnap láttam meg és baromira megörültem neki, mert a HAED képet ugyan ismertem, de biztosan nem hímezném meg mostanság, ebbe viszont szívesen beleőltenék

    Szóval, rám biztosan számíthattok, ha esetleg mégis... :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép:-) Ha mégiscsak szeretnéd, tudod, hol találsz :-)))

    VálaszTörlés
  3. van egy mesekönyvem, nagyon régi, abban vannak ilyen képek! Azt nagyon szerettem!

    VálaszTörlés
  4. Hát igen, óriási a kísértés :-D Én is pont erre gondoltam egyébként, hogy van már tervben annyi HAED, hogy egy Dim még csak elférne a dobozomban :-DDDD

    VálaszTörlés
  5. No úgye-úgye!!!:)) Ráadásul, ennek a "párját" már 2-3 éve is meg akartam venni a dim.-től. Abból is van HAED, azt hiszem "Spring" a neve- Ruth Sanderson tervezte. Annak nem ennyire megkapóak a színei elsőre, de nekem úgy is tetszett , és a kettő együtt meg igazán remekül nézne ki :))

    VálaszTörlés
  6. revideálom az előbb mondottakat! Nem a "spring"-et csinálta meg a Dimensions, csak nagyon hasonló. Viszont az szinte biztos, hogy ez azonos kézből való! :) Szóval csak ki kell várnom és meglesz a 4 évszak?! Én őrá gondoltam:
    http://www.nordicneedle.com/PROD/C32-32-00/205-209-5173.html

    VálaszTörlés
  7. Hesztia! Mariann! Nyugodtan csábuljatok, de én most tartom magam:-DD Már csak azért is, mert nekem megvan a párja Dimben és HAED-ben is. Ilyenkor érzem, hogy SZÖRNYŰ vagyok...

    Judit! Köszi:-D

    Krisi! Nekem minden tündéres jöhet, nagyon szeretem őket.

    VálaszTörlés
  8. Jaj, jaj! Én is most a napokban fedeztem fel ezt a kitet és az eredeti képet és nekem is végem van! És imádom dim képeit hímezni, nekem nagyon fekszik! És a mutatott kép párja, a woodland enchantress is az abszolút top 4-ben van!

    VálaszTörlés
  9. Hűha! Nekem a HEAD-es verziója nagyon bejön! :-) De maradok csak a monitoron keresztül csodálásnál.;-)

    VálaszTörlés