Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. augusztus 31., kedd

Almás táska és egyebek

Holnap kezdődik a suli és az ovi. Egyszerre várom is meg nem is. Várom azért, mert két gyerekkel sokkal könnyebb itthon, pláne, ha az kettő délután alszik is. Nem várom, mert a jól kialakult napirendünk borulni fog, de nagyon. Titkon remélem, hogy Matyiék osztálya nem fog elköltözni a földszintről az emeletre, mert még nyolc lépcsőn csak-csak felbikázom a babakocsit, de emeletet már nem vállalok.

Holnap megérdeklődhetem, hogy mik Karcsi esélyei az oviban. Aztán el kéne kocognom Marikát is beiratni a bölcsibe, hogy kapjon helyet 2012 őszére.
És holnap délelőtt lesz találkozóm a Plébánián Antal atyával. Leegyeztetjük Marika keresztelőjének az időpontját. Remélem nem fog szakadni az eső, amikor megyünk...

Múlt héten addig üldözte Viktort egy DunaHouse-os ingatlanos, amíg be nem adtuk a derekunkat és kötöttünk egy darab szerződést egy alkalmas lakásbemutatásra egy konkrét ügyféllel. Csütörtök délután már ott ültem, kérték, hogy siessek, mert a hölgy nagyon szeretné megnézni a lakást és itt akar lakni a Kondorosiban és a többi és a többi. Namármost kedd este van és még a kutya nem hívott, hogy mikor is jönnek megnézni a lakást. Komolyan mondom én az ingatlanos helyében már csak azért elrángatnám a nőcit lakásnézőbe, hogy ne nézzem legközelebb totál hülyének ha találkozunk itt a ház aljában, ahol az irodájuk van és folyton kinn cigiznek. Megjegyzem az ingatlan.com-on két hete fut a hirdetés és csak és kizárólag ingatlanosok hívtak minket. Mondjuk ez nem volt váratlan meglepetés.

Ma szakadt az eső de nagyon. Gyorsan csináltam egy paradicsom levest, és mivel Marikát nyomta az idő, nekiláttam a Jade oldalán látott almás táskának. Hát ezt még gyakorolnom kell:-DD Élveztem csinálni, de a látvány helyett inkább az íze vitte a pálmát. Több lisztet kellett volna gyúrnom a tésztába. Nagyon nehezen tudtam vele dolgozni, sokszor leragadt, volt, ahol a rácsminta totál le-, aztán összeragadt. Azért lefotóztam béna sütikémet, hogy megmaradjon emlékül:-DD A srácaimon meg komolyan nem tudok elmenni. Nagyon szeretik az almát. Ennek ellennére Karcsi csak a csücsköket kérte, mert abban nincs alma. Miki teli szájjal közölte, hogy ez csúcs finom, és komoly egy az 1 szeletet megevett. Matyi vállalta a legtöbbet, 3 szeletet. Viktor vihet holnap a melóhelyre belőle, mert ha mindet én eszem meg, akkor hamarosan 100 kilós leszek;)

6 megjegyzés:

  1. Én ezt most rögtön megenném... :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki!
    Én tuti nem vállalom be ilyen finomság elkészítését. Életemben 1* próbáltam, nem sikerült,úgy hogy azóta nem próbálkozom vele.Bármit megfőzők, csak sütnöm ne kelljen.

    VálaszTörlés
  3. Ki fogom próbálni, nagyon guszta!:))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon finom, könnyű tésztája van. A munkatársaimnak is ízlett.
    Dóra, köszi a sütit. (Meg a tegnapelőtti mákosgubát is.)

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok!
    Örülök, hogy a te "fiaidnak" bejött, Viktor!:-DDD

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Sajnalom, hogy tul puha lett a teszta es ezert nehez volt dolgozni vele. En itt altalaban fel dl tejjel tobbet adok a kelt tesztakhoz, mert nagyon "kemeny" liszttel dolgozom. Ennek ellenere nagyon orulok, hogy izlett a csaladnak!
    Koszonom, hogy kiprobaltad!
    udv,
    judit

    VálaszTörlés