Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. április 30., péntek

Nora Corbett: Bluebell

Rég mutattam hímzést, pedig mostanában is öltögetek. Délután ugyanis már nem merek lefeküdni aludni, mert akkor garantáltan pocsék éjszakám van. Ha felébredek egy pisilés miatt és délután aludtam, akkor éjszaka sosem bírok visszaaludni. Ha nem bírok visszaaludni, akkor egy idő múlva érzem, hogy szépen zsibbad a csípőm mindkét oldalon. Ezen nem segít az sem, hogy megint felkelek és sétálok egy kört a lakásban. Így aztán délutánonként kicsit hímezgetek, amíg Karesz alszik. Különben is ki kell használnom a hátralévő két hetemet, mert utána biztos nem nagyon fogok hímezni!

Mutatom a karácsonykor megrendelt amerikai szerzeményeimet. Mindet imádom.3 napig nézegettem őket, aztán végül csak döntöttem, hogy a Bluebell-nek nekiesek. Ez is amolyan első látásra szerelem hímzés volt, eszméletlen régóta szemezgettem vele, hogy egyszer mindenképp meg akarom csinálni. Persze múlt heti tobzódásomban böktem ide is oda is a tűmet, szaporodott a Vermeer kép is jó sok feketével, de annyira nem látványos, így nem fotózom. Aztán majdnem teljesen kész van a MillHill Cappuccino, de most mégis inkább a Nora Corbett tündért akarom öltögetni. Ezt a sok-sok csodás kéket!!! Szerintem jól haladtam, de beszéljen inkább helyettem a fázisfotó. Szülésig már csak ebbe tervezek hímezni, és talán a Cappuccinot még befejezem.
Na és ha már a folytonos elcsábulásról van szó. A minap ezt találtam az 1-2-3 Stitch-en. Miért kell nekem minden után vágyakoznom? Ha megint rendelünk, ez tuti benne lesz a kosaramban:-DDD

6 megjegyzés:

  1. Ez a kék szépség azokkal a finom árnyalatokkal, ívekkel a ruhájából igazán gyönyörűséges!

    Kitartás, s próbálj pihenni!

    VálaszTörlés
  2. Ezek a készletek valami gyönyörűségesek! S a zöme újdonság erejével ért! S hogy a kéket kezdted el, önkéntelenül eszembe jutott a tavaly névnapodkor mutatott ajándékod, a kék ruhás lanarte hölgy. Ő hogy áll? S ezek után jogosan gondolom, hogy a kék nálad favorit?

    (Válaszoltam a kérdésedre az előző előtti bejegyzésben.)

    Pihenj sokat, használd ki,amíg csak lehet.
    Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Dóra régen hallottunk felőled? Egyben vagy még? Hogy bírod a frontokat?

    VálaszTörlés
  4. Egész jól haladok ezzel a tündérrel most.Már van feje is:-DD Mikor pihenek, akkor öltögetem.

    Hát a tavalyi kék nőci a készleteim között hever. Egyszer össze kéne rendeznem a meglévő készleteimet amolyan leltárszerűen...

    Dorka! Nem, a piros a favorit, de nagyon szeretem a kéket is.

    Nóri! Még egyben! Mellesleg bagoly mondja...:-DDD Csak valahogy nincs kedvem blogot írni, de Viktor biztos megírja majd ide, ha osztódom;)

    VálaszTörlés
  5. Jó pár napja nem olvastalak és döbbentem vettem észre, hogy már csak 6 napod van hátra a szülésig. Minden jót kívánok Nektek!

    VálaszTörlés
  6. Tényleg agyon szépek ezek a kékek! Ezt a virágos sorozatot különösen kedvelem :)Több daraját is szívesen meghímezném magunknak.

    VálaszTörlés