Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. április 14., szerda

Legfrissebb gyermekprodukcióink:-DD

Tegnap egy kicsit elbohóckodtunk azzal a fiúkkal, hogy mindenféle felvételeket készítettem róluk. A legjobbakat mellékelem. Matykó párszor nekifutott furulyával a Jön a kocsi című dalnak. Itt már csak pár hiba maradt, úgyhogy mutatom.
Mikivel először elénekeltük együtt a Kis kacsa fürdik dalt, így annál figyelt elég rendesen a helyes kiejtésre. Viszont érezhetően van benne egy aranyos kis halandzsa;)
Aztán jött a Hosszú lábú gólya bácsi, amit Karcsi is tud. Nehéz volt Karcsit lefilmezni, mert ő mindent csak megnézni szeret. Viszont a róla készült felvételt ma már szerintem rongyosra néztük:-DDAztán még annyit, hogy ma voltunk ultrahangon. Marika betöltött 36 hetes a méretei szerint, hiszen már 50 centis és 2750 g. Szép nagy husis baba, és az ultrahangos szerint gyönyörű. Én meg elfogult mami vagyok, úgyhogy szintén gyönyörűnek látom. Karcsinak is tetszett a 4D-s uh, végig mondta a tv-re mutogatva, hogy: Ott van a Marika.

Ma voltunk ovis nyílt napon Karcsival. Mi természetesen csak a 4-es csoportban játszottunk, hiszen mindenképp Erzsi nénihez és Margit nénihez szeretném beadni Karcsit is. Mondták, hogy épp azon filóztak, hogy hol vannak oviérett kistesók, de Karcsit még nem gondolták volna. Pedig igen, 2010 novemberében Karcsi is ovis lehet! Mivel tesó, így nagyobb az esély a bekerülésre, de azért sok jóval nem kecsegtettek. Jelet természetesen választottunk, Karesz lesz a zászló, így Mikivel lesz közös szekrényük ha minden jól alakul. Már csak nyáron kell egy szobatisztaság projectet sikerrel zárni és totál oviérett:-D

10 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyesek a fiúk!!! És Marika gyönyörű! (pedig én nem vagyok elfogult :DD)
    Nálatok mikor derül ki hogy felvettek-e az oviba? Nekün k levoleg már holnap.

    VálaszTörlés
  2. Hű de szép csaj! Nem anyukaként nem vagyok jártas a dologban, de most látok először olyan ultrahangos képet, amin még a gyereket is felismerem, ráadásul nem olyan kis csúnyácska, hanem még szép is! És ezt most nem azért mondom, de tényleg!

    VálaszTörlés
  3. Szép kislányotok lesz!!!:-))))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis képetek lett Marikáról! Nagyon lányos fejecskéje van. Tiszta Viktor ;) :-DDD Na jó vicceltem, nem tudom.

    Nekünk még nem is volt ovis beiratkozás. De Botondot is be lehet íratni, pedig januári, és ha lesz hely, akkor felveszik. De nálunk még csak május elején vannak egyáltalán a beiratkozások.

    VálaszTörlés
  5. nagyon szép lány! Egyáltalán nem olyan kis békaforma, mint az UH képeken lenni szoktak a babák. És milyen szép a szája!!!!

    VálaszTörlés
  6. Micsoda szép kis hölgy! :) Hihetetlen, mintha csak tegnap mondtad volna, hogy jön a negyedik baba...most pedig mindjárt megszületik! ;)

    VálaszTörlés
  7. NAGYON szep leanyzo mar a pociban is. nekunk most nem jott ossze a 3D kep pedig ugy kertem idopontot, h a lanyok is jobban lassak/felismerjek.
    szerintem szepek fejlodik a meretk alapjan

    VálaszTörlés
  8. Köszi mindenkinek! Kinn van a kép az asztalon, napjában vagy 100x megnézem:-DD

    Ovis beiratkozás május első hetében lesz. Rá pár hétre lesz meg az eredmény, hogy öcsipókot felvették-e. Most csak nyílt nap volt, amire minden érdeklődőt szeretettel vártak. Így aztán Kareszt is beengedtem a csoportba játszani;) Élvezte nagyon!

    Drukk mindenkinek, aki ovis férőhelyre vár! Ez sajna egyre nehezebben jön össze, ahogy hallom. Ha meg ráadásul kistesó is van, akkor szinte veszett fejsze nyele!

    VálaszTörlés
  9. olyan szornyu olvasni az ovis helyszerzesrol. itt van hely boven, es mar beisva iratva 2011.jan-tol mehet, ha a pelustol megszabadulunk ;) :) eddig semmi hajlandosag, ha nagydolog van, akkor nem sem szol.....

    VálaszTörlés