Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. április 18., vasárnap

36. hét


Ezt is betöltöttem. Hihetetlen! Ez a hét abból a szempontból vízválasztó, hogy csak betöltött 36. héttől lehet szülni a Szent Imrében, különben koraszüléssel átirányítják az ember lányát a SOTE-ra. Múlt héten végleg elengedtek a diabetológiáról. Nem lett túl fényes az eredményem, paráztam is egy kört miatta, de az új irányelvek szerint diéta mellett 7-es alatti cukorral már nem kell kontrollokra járni.

Holnap találkozom utoljára a nőgyógyászommal. Kíváncsi vagyok, hogy a méhszájam hogy áll. Elég sokat keményedik a hasam és irtóra tud fájni a derekam, medencém. Néha alig állok a lábamon, úgy elnyom Marika egy ideget odabenn. A 4D-s felvétel is igen kurtára sikeredett, mert nem bírtam a hátamon feküdni. Egy idő után szabályosan rosszul voltam, hányingerem lett. Mondtam is az ultrahangos bácsinak, hogy pózt kéne váltanom, különben bajok lesznek:-DD
Továbbra is mindent leejtek és egyre ügyetlenebb vagyok. Családom még tolerál, pedig asszem a legterhesebb terhességem utolsó heteit töltöm. Szegény srácaim biztos idegbetegnek gondolnak, mert mindenre képes vagyok pattanni az egyik percben, a másikban meg tök normális vagyok. Örülnék, ha babácska egy kicsit korábban érkezne. Mondjuk úgy a 38. héten. Nehéz a pocak, nehéz az elalvás, éjszaka non-stop pisilni járok.

Tegnap elmentem bevásárolni kisruhákat. Azt hittem egy csomó cuccom van a fiúktól, amik otthon pihennek Ajkán a szekrény tetején. Hát nem. Mama és Tusi csináltak egy nagyobb selejtezést és mondták, hogy alig maradt pár kisruha Marikának. Nameg szerintük túl sok volt köztük a fiús darab. Hát elvertem a Kenguru Goldban pár ezer Forintot. Reméltem, hogy Viktorral együtt vásárolunk, de Miki beteg lett, így ő otthon tartotta a frontot. Nem mondom, hogy nem volt jó érzés a lányos ruhák között tobzódni. Egyébként érdekes, de alig találtam fehér cuccokat, viszont rózsaszín dögivel volt. Igyekeztem halványabbakat választani, nekem inkább az tetszik. Aztán ha megszületik a baba és mégsem lány, akkor kenhetem a hajamra az új cuccokat:-DDD

Holnap este randizom először a szülésznőmmel. Már nagyon várom. Előtte sulis fogadóóra, azt annyira nem várom;)

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép kismama vagy!:) Nem tudom, hogy látlak-e vajon még pocakosan... :( Szétnézek, hogy mi maradt Katesz babaruháiból, egy csomót szétosztogattam, mikor megtudtam, hogy fiam lesz. Puszi és kitartás, már tényleg nincs sok hátra!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csini vagy ebben a piros felsőben! Ha így fájsz akkor légyszi ne emelgesd azt a nagylegényt! Tudom nehéz megállni, én is felvettem a nagyot rögtön a szülés másnapján!:)

    VálaszTörlés
  3. Hú!Mennyire szalad az idő.Milyen nagy szép pocid van már

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is nagyon csinos vagy és gratulálok a kitartásodért a diéta miatt!:-)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, de édesek vagytok ezen a képen :)
    Mondanám, hogy te jó ég, így eltelt az idő?!- bár gondolom, neked nem telt ilyen hirtelen, viszont le a kalappal a kitartásod előtt, ez a diétázás nem volt semmi!
    Gratula a 36. héthez is, nagyon jól nézel ki!!! :D

    VálaszTörlés
  6. Csini vagy ebebn a felsőben a pocakkal! :) A hajad is milyen gyorsan megnőtt!
    A ruhák kiválasztása most még könnyű...de majd, amikor a lányod fogja megmondani, hogy mit akar felvenni...a Fanni most kezdte el és már a hajam égnek áll a kívánságaitól. :))) A Flóra pedig mindig ugyanazt és ugyanolyat szeretne felvenni mint a nővére. :)))

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép vagy így nagy pocakosan! ;-)

    VálaszTörlés
  8. sajnálom, hogy most hétvégén sem tudtunk találkozni. Megnéztelek volna így egyben. Jól nézel ki!!

    VálaszTörlés
  9. Ez már a finis, olyan furcsa mennyire rohan az idő.
    Gyönyörű kismama vagy!

    VálaszTörlés
  10. Köszi lányok! Azért bevallom a fénykép kedvéért igyekeztem a jobbik formám hozni:-DDD

    Ma voltam nőgyógyásznál, megkaptam a 3000 besorolást, vagyis totál zárt a méhszáj, Marika még atombiztosan benn fog csücsülni egy ideig.

    VálaszTörlés