Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. június 2., kedd

Sárkánytalálkozó (5)

Most szombaton Anitánál került sor a következő találkozóra. Anita Fóton lakik, ahova azért nem a leggyorsabb a közlekedés, ígyhát Mariann lett az alkalmi sofőrünk immár negyedjére. Reggel nálunk indított. Mi enhye csúszásban voltunk, Viktor még csak akkor kezdte a lecuccolást a kocsiba, mert ő meg Szolnokra, az apukájához vitte a fiúkat. Szóval az uram gyorsan bepakolt én meg tipliztem le Mariannhoz, mert tilosban parkolt a házunk mögött. Aztán elkeveregtünk a Keletihez Klaudiáért, a Népligetbe Vikiért és irány a következő megálló, Dunakeszi (az ajándék otthon maradt:-DDD ). Időben befutottunk Fótra, hamarosan csatlakozott Évi is.
Imádom felfedezni mások lakását. Lehet, hogy gáz, ahogy körbecsatangolok (azért a hálót kihagytam), de szeretem nézni, hogy ki milyen ízléssel rendezi be az otthonát, ki milyen könyveket olvas, milyen csetreszeket tesz ki a polcaira. Anitánál két dolgot kinéztem magamnak. Tehát ha a következő képen szerepelő tyúkok, valamint a Hollóházi készlet eltűnik, akkor jelentem, hogy én voltam;)
Aztán még valami nagyon tetszett. Íme a kert egy része. Na ilyenkor vágyok én is már nagyon egy saját kis kertre, ahol gyomlálgathatnék, rendezgethetnék (kiszáríthatnék). Mindjárt bilibe ér a kezem.
Nade elkalandoztam. Szóval visszatérve az eredeti témához: nagyon jól éreztem magam, köszi Anita a vendéglátást. Jó volt, hogy megismerkedhettem Vikivel (imádom az x-eit még mindig), sajnálom, hogy Delfike nem jött el, remélem nem a nálam tartott múltkori jégcsap-parti ijesztette el. Anita jókat főzött, a brokkolikrémleves és a majdnem grillezett húsok is nagyon finomak voltak, kár hogy az eső elmosta a grillezést. Koktélok királyok voltak, nekem az epres nagyon bejött, a másodikat nem bírtam meginni, nem tudom, hogy az előző nap viszontagságai miatt, de nagyon megnyomott az alkohol, így bár nagyon sajnáltam, de csak félig ittam meg. A sütivel még kísérletezni kell:-DD Mondjuk én beszélek, aki üres kézzel érkeztem (mint mindig)... Lassan tényleg szégyenlem már magam miatta, na majd legközelebb gyártok valamit a csapatnak.
Kaptam én is Anitától centit, inches beosztással is rendelkezik! Dorottyától meg az epres illatú cérnát kaptam, nagyon tetszik! Na és persze elhoztam a féláron leüzletelt MP készletet is. Már tudom, hogy a bal alsó sarokban fogom kezdeni;)
Hazafele Éviék vittek kocsival a Duna Plázáig, ott felpattantam a metróra, ahol fura dolog történt velem. Egy vadidegen pasas leszólított, hogy nem mennék-e el vele táncolni. Néztem rá döbbenten, így rögtön mondta, hogy persze nem most, hanem valamikor hamarosan. Én még mindig csak bámultam, mint a sülthal, erre megkérdezte, hogy nem szeretek táncolni? Mondom, hogy de igen és igazán kedves az invitálás, de inkább nem fogadnám el, mert férjnél vagyok. Többet nem próbálkozott:)

Képek ITT!

4 megjegyzés:

  1. Tudom, nekem kéne gondoskodni a család jólétéről. Még a zsolnai készletet meg a tyúkokat csak be tudnám szerezni neked, de a kertet... Arra még várni kell pár évig.
    (A Mary Poppins-ban is megmondta Banks papa Banks mamának hogy vagy sok gyerek lesz, vagy nagy ház.)

    VálaszTörlés
  2. Jó lehetett:)))))))))))))))
    Azt már nem is írom, hogy én is az irigykedők népes táborát szaporítom, ja már leírtam? Már mindegy;DD

    VálaszTörlés
  3. Na majd figyelek ám alaposan, aztán megyek visszacsempészni! :-)
    Örülök, hogy tetszett nálunk...

    VálaszTörlés
  4. Viktor! Banks-éknek négy gyerekük volt;) Plusz dada, plusz házvezetőnő, plusz szobalány, plusz kertész. Kicsi ház is elég lesz, ígérem!:-DDD

    Anita! Nekem is van egy Hollóházis teáskészletem, csak hát az kicsit szerényebb mennyiség:-DD

    Miaanya! Tényleg nagyon jó volt;)

    VálaszTörlés