Gyerkőceim életkora

2009. június 2., kedd

Sárkánytalálkozó (5)

Most szombaton Anitánál került sor a következő találkozóra. Anita Fóton lakik, ahova azért nem a leggyorsabb a közlekedés, ígyhát Mariann lett az alkalmi sofőrünk immár negyedjére. Reggel nálunk indított. Mi enhye csúszásban voltunk, Viktor még csak akkor kezdte a lecuccolást a kocsiba, mert ő meg Szolnokra, az apukájához vitte a fiúkat. Szóval az uram gyorsan bepakolt én meg tipliztem le Mariannhoz, mert tilosban parkolt a házunk mögött. Aztán elkeveregtünk a Keletihez Klaudiáért, a Népligetbe Vikiért és irány a következő megálló, Dunakeszi (az ajándék otthon maradt:-DDD ). Időben befutottunk Fótra, hamarosan csatlakozott Évi is.
Imádom felfedezni mások lakását. Lehet, hogy gáz, ahogy körbecsatangolok (azért a hálót kihagytam), de szeretem nézni, hogy ki milyen ízléssel rendezi be az otthonát, ki milyen könyveket olvas, milyen csetreszeket tesz ki a polcaira. Anitánál két dolgot kinéztem magamnak. Tehát ha a következő képen szerepelő tyúkok, valamint a Hollóházi készlet eltűnik, akkor jelentem, hogy én voltam;)
Aztán még valami nagyon tetszett. Íme a kert egy része. Na ilyenkor vágyok én is már nagyon egy saját kis kertre, ahol gyomlálgathatnék, rendezgethetnék (kiszáríthatnék). Mindjárt bilibe ér a kezem.
Nade elkalandoztam. Szóval visszatérve az eredeti témához: nagyon jól éreztem magam, köszi Anita a vendéglátást. Jó volt, hogy megismerkedhettem Vikivel (imádom az x-eit még mindig), sajnálom, hogy Delfike nem jött el, remélem nem a nálam tartott múltkori jégcsap-parti ijesztette el. Anita jókat főzött, a brokkolikrémleves és a majdnem grillezett húsok is nagyon finomak voltak, kár hogy az eső elmosta a grillezést. Koktélok királyok voltak, nekem az epres nagyon bejött, a másodikat nem bírtam meginni, nem tudom, hogy az előző nap viszontagságai miatt, de nagyon megnyomott az alkohol, így bár nagyon sajnáltam, de csak félig ittam meg. A sütivel még kísérletezni kell:-DD Mondjuk én beszélek, aki üres kézzel érkeztem (mint mindig)... Lassan tényleg szégyenlem már magam miatta, na majd legközelebb gyártok valamit a csapatnak.
Kaptam én is Anitától centit, inches beosztással is rendelkezik! Dorottyától meg az epres illatú cérnát kaptam, nagyon tetszik! Na és persze elhoztam a féláron leüzletelt MP készletet is. Már tudom, hogy a bal alsó sarokban fogom kezdeni;)
Hazafele Éviék vittek kocsival a Duna Plázáig, ott felpattantam a metróra, ahol fura dolog történt velem. Egy vadidegen pasas leszólított, hogy nem mennék-e el vele táncolni. Néztem rá döbbenten, így rögtön mondta, hogy persze nem most, hanem valamikor hamarosan. Én még mindig csak bámultam, mint a sülthal, erre megkérdezte, hogy nem szeretek táncolni? Mondom, hogy de igen és igazán kedves az invitálás, de inkább nem fogadnám el, mert férjnél vagyok. Többet nem próbálkozott:)

Képek ITT!

4 megjegyzés:

 1. Tudom, nekem kéne gondoskodni a család jólétéről. Még a zsolnai készletet meg a tyúkokat csak be tudnám szerezni neked, de a kertet... Arra még várni kell pár évig.
  (A Mary Poppins-ban is megmondta Banks papa Banks mamának hogy vagy sok gyerek lesz, vagy nagy ház.)

  VálaszTörlés
 2. Jó lehetett:)))))))))))))))
  Azt már nem is írom, hogy én is az irigykedők népes táborát szaporítom, ja már leírtam? Már mindegy;DD

  VálaszTörlés
 3. Na majd figyelek ám alaposan, aztán megyek visszacsempészni! :-)
  Örülök, hogy tetszett nálunk...

  VálaszTörlés
 4. Viktor! Banks-éknek négy gyerekük volt;) Plusz dada, plusz házvezetőnő, plusz szobalány, plusz kertész. Kicsi ház is elég lesz, ígérem!:-DDD

  Anita! Nekem is van egy Hollóházis teáskészletem, csak hát az kicsit szerényebb mennyiség:-DD

  Miaanya! Tényleg nagyon jó volt;)

  VálaszTörlés