Gyerkőceim életkora

2009. június 21., vasárnap

Kényszerű kávészünet

Élek még, csak életjelet adnom nehéz. Az úgy volt, hogy lelkes anyaként a fiúk kérésére csütörtökön bekevertem egy nagy adag nokedlit. Nem kellett volna. Tudtam, hogy a kezem szar, csak azt nem tudtam, hogy ennyire... Most kenem szépen SP54 krémmel, felkötöm, fáslizom, pihentetem. Valszeg ínhüvelygyulladásom van, nameg szépen túlerőltettem a kezem, még a vénám is becsomósodott. Röhejes, hogy kikészít 32 évesen egy nokedli. Asszem kiülhetek a kripliknek kikészített kispadra szépen. Ha hazamegyek Ajkára, akkor csináltatok egy vérvételt apukámmal a reumafaktorokról megint. Kicsit félek, hogy utolért engem is a baj, de inkább jobb tudni, hogy mostantól tudatosan vigyázzak magamra, minthogy szép csendben szorongjak valamitől, ami talán elkerülhetetlen.

Mivel jó szar a kezem, letettem a tűmet. Még nem tudom, hogy mikor veszem elő megint, egy biztos, legalább egy hónapig nem akarom látni. Ha már jobban leszek a varrógépem zöngetem azért, nameg fogok majd gépezni is, de perpill ettől is fáj a kezem. Szóval élek és virulokés egyszerre érzem röhejesnek és szörnyűnek az egészet! Fájdalomdíjként ezeket kaptam az uramtól:
És még egy bónusz fotó a fiúkról!

14 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek a gyerekek, ha szeretném a kávét, én is örülnék egy ilyen kis csészike készletnek:)

  Remélem hamar jobban lesz a kezed!!!!!!!

  Ja és nem ehhez a naphoz tartozik ugyan, de szerintem ég és föld ahogy a picifiad a verset mondja!!!!! Szuper a fejlődése!!!!

  VálaszTörlés
 2. Ó te szegény! Együtt érzek veled. Az én kezem is állandóan bedurran. Egyszer szépen eltörtem a csuklómat, azóta nem bírja a megerőltetést. És hidd el elég egy nokedli keverés! Pihentetned kell semmi mást nem tudok rá mondani. Én most fejeztem be a Dona gyógyszer szedését, amit ilyen idült "degeneratív" gyulladásokra szoktak adni. Nekem legalább is. Ezt évente 2x lehet, ha jól tudom. Sajnos a mai betegségek nincsenek korhoz kötve. Egy kézzel is lehet sokmindent csinálni. Pl. olvasni:) Jobbulást!

  VálaszTörlés
 3. Szia sorstárs... sajnállal mert tudom miről irsz:-( Én a gyógyszer mellé kaptam Flector tapaszt is, ennek ellenére fájok.
  Vigyázz magadra és jobbulást.

  VálaszTörlés
 4. Jobbulást a kezednek!
  A csészék nagyon tetszenek, a gyerekek igazán édesek :)

  VálaszTörlés
 5. Monk a tv2 megy most reklámozzák!

  VálaszTörlés
 6. Kitartás, én rutinos inhüvely-gyulladásos vagyok, ha csuklód fáj, akkor van egy jópofa rögzítősín, és nekem legalábbis bevált. Meg a rozmaring-krém...

  VálaszTörlés
 7. Sajnálom, hogy megint használhatatlan a csuklód :(, jobbulást!

  VálaszTörlés
 8. Sajnálom, Dóri, hogy megint begyulladt a kezed! Remélem, hamarosan javulni fog! Akkor most pihentesd a hímzéseket, s inkább olvass, filmezz, ha időd van. Bár most, hogy szünet van, úgyis lefoglalnak a fiúk:-D Azt hiszem, mégsem fogom én sem elkerülni a reumatológiát:-( Azzal kezdtem ui. a bizonyítványírást, hogy két napig nem tudtam megmozdulni, még az ujjaim se működtek:-(
  Vigyázz nagyon magadra!

  VálaszTörlés
 9. Jobbulást!!!!
  A készlet meseszép! Pont ilyenről álmodok én is! ;-)

  VálaszTörlés
 10. Mielőbbi jobbulást!
  Sajnos az én csuklóm is tropa, műtötték, és azóta érzékeny. A minap én is megállapítottam, hogy kezd fájni a sok munkahelyi szgép egerezéstől.
  Együtt érzek veled. Az olvasás sem rossz szórakozás.
  Szépek a fiaid!

  VálaszTörlés
 11. Gyerekek nagyon édesek!A vakondos falvédőt is te készítetted?
  Sajnálom a kezedet!

  VálaszTörlés
 12. Dóra, jobbulást a kezednek! Remélem hamar rendbe jön, a vigaszajándék pedig nagyon klassz! ;)

  VálaszTörlés
 13. Köszi mindenkinek a vígasztaló szavakat!

  VálaszTörlés