Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. június 21., vasárnap

Kényszerű kávészünet

Élek még, csak életjelet adnom nehéz. Az úgy volt, hogy lelkes anyaként a fiúk kérésére csütörtökön bekevertem egy nagy adag nokedlit. Nem kellett volna. Tudtam, hogy a kezem szar, csak azt nem tudtam, hogy ennyire... Most kenem szépen SP54 krémmel, felkötöm, fáslizom, pihentetem. Valszeg ínhüvelygyulladásom van, nameg szépen túlerőltettem a kezem, még a vénám is becsomósodott. Röhejes, hogy kikészít 32 évesen egy nokedli. Asszem kiülhetek a kripliknek kikészített kispadra szépen. Ha hazamegyek Ajkára, akkor csináltatok egy vérvételt apukámmal a reumafaktorokról megint. Kicsit félek, hogy utolért engem is a baj, de inkább jobb tudni, hogy mostantól tudatosan vigyázzak magamra, minthogy szép csendben szorongjak valamitől, ami talán elkerülhetetlen.

Mivel jó szar a kezem, letettem a tűmet. Még nem tudom, hogy mikor veszem elő megint, egy biztos, legalább egy hónapig nem akarom látni. Ha már jobban leszek a varrógépem zöngetem azért, nameg fogok majd gépezni is, de perpill ettől is fáj a kezem. Szóval élek és virulokés egyszerre érzem röhejesnek és szörnyűnek az egészet! Fájdalomdíjként ezeket kaptam az uramtól:
És még egy bónusz fotó a fiúkról!

14 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek a gyerekek, ha szeretném a kávét, én is örülnék egy ilyen kis csészike készletnek:)

    Remélem hamar jobban lesz a kezed!!!!!!!

    Ja és nem ehhez a naphoz tartozik ugyan, de szerintem ég és föld ahogy a picifiad a verset mondja!!!!! Szuper a fejlődése!!!!

    VálaszTörlés
  2. Ó te szegény! Együtt érzek veled. Az én kezem is állandóan bedurran. Egyszer szépen eltörtem a csuklómat, azóta nem bírja a megerőltetést. És hidd el elég egy nokedli keverés! Pihentetned kell semmi mást nem tudok rá mondani. Én most fejeztem be a Dona gyógyszer szedését, amit ilyen idült "degeneratív" gyulladásokra szoktak adni. Nekem legalább is. Ezt évente 2x lehet, ha jól tudom. Sajnos a mai betegségek nincsenek korhoz kötve. Egy kézzel is lehet sokmindent csinálni. Pl. olvasni:) Jobbulást!

    VálaszTörlés
  3. Szia sorstárs... sajnállal mert tudom miről irsz:-( Én a gyógyszer mellé kaptam Flector tapaszt is, ennek ellenére fájok.
    Vigyázz magadra és jobbulást.

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást a kezednek!
    A csészék nagyon tetszenek, a gyerekek igazán édesek :)

    VálaszTörlés
  5. Monk a tv2 megy most reklámozzák!

    VálaszTörlés
  6. Kitartás, én rutinos inhüvely-gyulladásos vagyok, ha csuklód fáj, akkor van egy jópofa rögzítősín, és nekem legalábbis bevált. Meg a rozmaring-krém...

    VálaszTörlés
  7. Sajnálom, hogy megint használhatatlan a csuklód :(, jobbulást!

    VálaszTörlés
  8. Sajnálom, Dóri, hogy megint begyulladt a kezed! Remélem, hamarosan javulni fog! Akkor most pihentesd a hímzéseket, s inkább olvass, filmezz, ha időd van. Bár most, hogy szünet van, úgyis lefoglalnak a fiúk:-D Azt hiszem, mégsem fogom én sem elkerülni a reumatológiát:-( Azzal kezdtem ui. a bizonyítványírást, hogy két napig nem tudtam megmozdulni, még az ujjaim se működtek:-(
    Vigyázz nagyon magadra!

    VálaszTörlés
  9. Jobbulást!!!!
    A készlet meseszép! Pont ilyenről álmodok én is! ;-)

    VálaszTörlés
  10. Mielőbbi jobbulást!
    Sajnos az én csuklóm is tropa, műtötték, és azóta érzékeny. A minap én is megállapítottam, hogy kezd fájni a sok munkahelyi szgép egerezéstől.
    Együtt érzek veled. Az olvasás sem rossz szórakozás.
    Szépek a fiaid!

    VálaszTörlés
  11. Gyerekek nagyon édesek!A vakondos falvédőt is te készítetted?
    Sajnálom a kezedet!

    VálaszTörlés
  12. Dóra, jobbulást a kezednek! Remélem hamar rendbe jön, a vigaszajándék pedig nagyon klassz! ;)

    VálaszTörlés
  13. Köszi mindenkinek a vígasztaló szavakat!

    VálaszTörlés