Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. június 12., péntek

A különbség

Felvettem egy egyszerű verset, amit Miki mond. Az elsőt csak úgy símán mondja, ahogy beszélni szokott. A másikat úgy, ahogy Enikő néni, a logopédusunk tanította;) Szerintem nagyon érezhető a különbség. Most már tud tökéletes d és t betűt mondani!

7 megjegyzés:

  1. Egyértelmű a fejlődés! De örülök neki!:) Csak így tovább Miki!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem ég és föld a kettő! Nagyon ügyesek vagytok, sokat fejlődött. Bevallom az elsőt nem értettem, a másodikat viszont tisztán :)

    VálaszTörlés
  3. Hűűű Dóra, óriási a különbség! :-))) Az elsőből kb. két szót értettem, a másodikat viszont teljesen, szóval hajrá!

    VálaszTörlés
  4. Úgy ürölök, hogy ti is így látjátok, halljátok! Nekem őszintén szólva mindkettő totál érthető, szóval én csak azt hallom, hogy pattognak a t-k és dobbannak a d-k. Nameg valahogy más hangszínnel dumál Miki, mert nem tolja az orrába a hangokat.

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Először is nagyon aranyos a fiad! A beszéde meg tényleg irtó sokat fejlődött, ha nem teszel fel videót milyen volt előtte, nem hiszem, hogy megmondtam volna, hogy ezt tanulnia kellett. Nagyon ügyesen megtanulta!!

    VálaszTörlés
  6. Miki fiú nagyon helyes. :o)
    Szerintem ég és föld a különbség, be kell, hogy valljam, hogy az elsőből csak szavakat értettem...na de a másodiknál már minden szónak értelme volt. Nagyon ügyes fiad van, csak így tovább!!

    VálaszTörlés
  7. Hát ez a gyerek zabálni való! Eszembe juttatja a kisebbiket, akinek tolmácsa volt (a nővére aki csak 21 hóval volt idősebb). Nekem szerencsére nem kellett logopédus, bár most 14-15 évesen derült ki,hogy nem tud berregni. Értsd ez alatt nem tud autót utánozni. De tényleg! Most 16 évesen meg má minek vigyem bárhová!
    Szóval édes a gyermek, az elsőből nem értettem semmit. A másodiknál tisztább volt a kiejtés. Úgyhogy hajrá,gyakoroljatok sokat!

    VálaszTörlés