Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. június 2., kedd

Csiga, kagyló, rák? Majdnem, polip!

Naszóval egy kis pótlás. Tegnap este értünk haza Szolnokról, ahol a hosszú pünkösdi hétvégét töltöttük. Nem volt internet, sem számítógép, viszont sokat beszélgettem és még hímeztem is, ráadásul délelőtt!!! Ilyen még asszem a Dóra-történelemben nem esett...

Na kezdem a péntekkel. Kérem a tisztelt férfi olvasókat, hogy most inkább menjenek kávézni, teázni, női dolgok következnek, majdnem hüvelygomba szintűek. Szóval egy enyhénszólva elhanyagolt problémával hétfőn felkerestem a nőgyógyászom, hogy segítsen, mert lassan ingem-gatyám betétre és tamponra költöm. Szabályosan az volt az ünnepnap, ha épp nem véreztem, kissé unalmas volt, nameg jön a meleg, folyton betéttel rohangálni nem az igazi! Fülöpke épp csak elkezdett vizsgálni, rögtön mondta, hogy minden bajom okozója egy frankó nagy méhszájpolip. Oh, Király!!! Ezek szerint nem csak úgy elkezdtem folyton vérezni és majd nem lesz oka, mert elég sok rémhírt hallottam ilyenekről. Megnyugodtam, csak egy polip, ki kell venni. Péntekre be is írt egy ambuláns műtétre. Mondta, reggel nyolcra éhgyomorral bekocogok az osztályra, délután meg mehetek haza. Ráérek?

Naná, hogy ráérek, csak legyen már vége! Már csak itthon merült fel bennem, hogy másnap sárkánytalálkozó, aztán nagy rokonlátogatás és én vajon milyen állapotban leszek, de hát ez tényleg részletkérdés. Gyerekek elhelyezése kicsit nehezebb helyzet volt, szerencsére keresztanyám, Hugi ajánlkozott, hogy délután befut vigyázni a fiúkra, és akkor Viktor haza tud majd hozni a kórházból. Szóval minden jól alakult, összepakoltam egy kis cuccot magamnak, reggel bebékávéztam a kórházba, enyhe morgások közepette felvettek az osztályra. Hát igen, Fülöp dr. leginkább csak a lánynevem tudja, sehol sem találtak a műtétre előjegyzettek között, végül jött az isteni szikra, hogy ugyan nézzék már meg azt a listát csak a lánynevemmel is, és rajta voltam! Kaptam kartont és egy szép kis ágyat.

A szobatársam egy 34 éves csaj volt. Ott ült anyukája és apukája is az ágya körül. Őt vitték be reggel elsőként a műtőbe. Hát azért kissé zavart, hogy a műtősfiú apukát kiküldte, aztán mondta a csajnak, hogy tök pucéran feküdjön rá a hordágyra. Persze az egészet leplezetlenül végignézte, jó tudom, hogy neki az ezredik meztelen nő az életében, de valahogy mégis olyan hülye érzés volt, hogy majd én is sorra kerülök ebben az idétlen szituációban. Aztán 1 óra múlva hozták a csajt, persze pucéran. Műtőssrác felnyalábolta, ágyba dugta, csajszi elég kómás volt. Anyukája átjött hozzám beszélgetni, szépen elmesélt mindent a lányáról. Remek volt, mikor a leány közölte, hogy ő mellesleg fenn van és mindent hall. Semmit nem mesélt csúnyán a mamája szerencsére, csak sokat sajnálkozott azon, hogy hát elég komoly nőgyógyászati gondjai vannak a lányának, gyerek meg még sehol és ki tudja mikor lesz... Kérdezte én miért vagyok benn. Mondtam, hogy csak kisműtét aztán megyek is haza. Nézett rám kerek szemekkel, hogy miből gondolom ezt. Hát nézzük már optimistán a dolgot! Én haza fogok menni, mert szó sem volt arról, hogy bennmaradok!!! Egész délelőtt olvastam Szabó Magda: Régimódi történet című kötetét. Imádom! Ha elolvastam, majd írok róla pár sort.

Nade miután reggel nyolckor éhgyomorral érkeztem, se evés, se ivás nem volt, laza egykor sorra is kerültem. Szerencsés voltam, saját két lábamon mehettem a műtőbe. Fülöpke még viccelgetett velem, kaptam egy szurit, kérdezgette, hogy nem vagyok-e álmos. Én? Semmi hatás? Aludnom kéne? Aztán a szobában ébredtem, villámgyorsan ellenőriztem, de igen, rajtam volt a hálóingem:-DDD 10 nap múlva kontroll, négykor mehetek haza. Ezt egy épp félkómás percemben suttogta el mellettem a nőgyógyászom. Mikor teljesen magahoz tértem, nem voltam benne biztos, hogy most ezt álmodtam, vagy megtörtént, de a szomszédos ágynál üldögélő szülők mondták, hogy tényleg beszéltem a Fülöp doktorral;) Na, írtam egy még kómásabb sms-t Viktornak, hogy jöhet értem. Az uram megérkezett úgy fél három körül, én meg kajáltam, aztán elpakoltam a cuccaim és saját lábon elhagytam a kórházat.

Estére rémesen fáradt voltam, fél kilenckor behullottam az ágyba, pedig terveim szerint Anitának akartam varrni egy tűtartót, nameg sütit is akartam csinálni. Viktor szerint hülye vagyok, hogy ilyeneket terveztem. Persze az angyalkámat is be szerettem volna fejezni, de ehelyett Mikivel együtt horkoltunk a franciaágy tetején:-DDD

Itt egy kép Hugiról és a fiúkról. Keresztanyám egész sokáig maradt, dumáltunk, vasalt egy pár inget, mert a vasalósládám mindig fullon van. Tök vidám kép, nagyon tetszik!!!

11 megjegyzés:

  1. Az altatás nagyon megviseli a szervezetet. A vérveszteség is.
    Még jó, hogy nem házat akartál alapozni utána a kőművesek helyett!
    Pihenj!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy meglett a forrás, ami ezeket a kellemetlenségeket okozta, annak meg még jobban, hogy már túl is vagy a műtéten!
    Pihenj sokat! Hímezgess és olvass!
    Sok-sok gyógypuszit küldök!

    VálaszTörlés
  3. Tessék sokat pihenni! A kis műtét is műtét, megviseli a szervezetedet.

    Jobbulást pussz.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Klassz, hogy ilyen jól viselted a dolgokat, de igazuk van a többieknek, tessék pihenni!
    Jobbulást!

    VálaszTörlés
  6. Brr, vigyázz magadra és pihenj, a tengeri herkentyűket meg tessék hanyagolni!!!! Én mindig kétszer ébredek...Először félkómában elintézem a telefonokat, majd teljesen felébredve..ismét. Az egész család rajtam röhög ilyenkor. :D

    VálaszTörlés
  7. Köszi a jobbulás-kívánságokat!
    Vigyázok magamra és komolyan jól érzem magam! Már az is tök nagy siker, hogy végre nem vérzek!!! Szedek vasat, meg vitamint is:)

    VálaszTörlés
  8. Vigyázz magadra, pihenj amennyit csak tudsz :)

    VálaszTörlés
  9. Szegénykém:-( Én is csak azt tudom írni, hogy vigyázz magadra, és jó, hogy megoldódott a probléma!!!

    VálaszTörlés
  10. Azért pihenj egy kicsit, jó??????

    VálaszTörlés
  11. Örülök, hogy minden rendben:)

    VálaszTörlés