Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. október 17., péntek

Pénteki jelentés (18)

Őszinte véleményeket kérnék. Tusi húgom foltfalvédője a téma. Itt volna a terv, ami nekem nagyon tetszett. Két gond van vele, mindegyik anyag színes, külön-külön csudajók, de együtt asszem nagyon sok(k). A rózsaszín egyébként sem teljesen rózsaszín, inkább amolyan indenféle színű.

Szóval kérdés, szétbontsam, ne bontsam? Ez még csak egy részlet, még talán nem halnék bele... Vagy a szélén hagyjam a színes kockákat és belül bontsam ki a nagyokat és a csíkokat és tegyek bele inkább egyszínűt, vagy hagyjam a nagy színes kockákat? Ötlet? Vagy jó így is, max golyózik majd Misi szeme?

Itt tartok a naplóborítóval. Szerintem képtelenség befejezni jövő hétfőre, most azon gondolkodom, hogy azért próbálkozzam-e vagy hagyjam a csudába, majd kész lesz őszi szünet végére... Egyébként magamhoz képest turbó tempóban csináltam. Remélem kontúrral majd azért jobban mutat. Édes kis minta, bár kicsit uncsi:)

7 megjegyzés:

  1. Az én szemes is káprázik tőle :) Szerintem vagy a nagykockákat, vagy a kicsiket (én inkább ezeket, mivel ráadásul kevesebb munkád lesz így)egyszinű amyaggal csinálnám... így jobban érvényesülhetnek a mintás anyagok is. Így kicsit sok nekem...elvonja a figyelmet a himzésekről...

    VálaszTörlés
  2. Szeritem nem baj, hogy színes, de kicsit tényleg sok az aprómintás anyag és félő, hogy nem érvényesülnek eléggé az amúgy pasztel hímzések.
    Egy biztos, fantasztikus tesó vagy, hogy ilyen klassz ajándékot csinálsz az unokaöcsédnek és tuti örülni fognak neki!

    VálaszTörlés
  3. Hááát, hogy a szemei jojózni fognak Mihálykának az biztos...... pedig jó, csak így a hímzés nem mutat semmit.... :-( Én is inkább az apró kockákat cserélném le egyszínűre, akkor a hímzés és a nagyobb kocekák mintája is érvényesülne. Talán nem olyan nagy munka még most szétszedni-összerakni...
    Szép lesz nagyon a végeredmény!!!

    VálaszTörlés
  4. Érdekes, én meg a nagy kockákat cserélném egyszínűre, a kicsikben valahogy kevésbé dominál az eredeti minta, és így nem nyomja el a hímzést.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem ki kéne választani olyan anyagot, amikből jól mutat a nagy négyzet: Például bicikliző macik VAGY AZ autó. Ezek maradjanak, a kis kockák leygenek egyszínűek.

    VálaszTörlés
  6. Köszi a véleményeket! Már félig szétbontottam. Legközelebb már csak a készet mutatom!

    VálaszTörlés
  7. Kipécéztelek :-)
    Kukk a blogomra..

    VálaszTörlés