Gyerkőceim életkora

2008. október 10., péntek

Pénteki jelentés (17)

A héten elég keveset sikerült haladnom. Este igyekeztem eleinte korán lefeküdni, nehogy visszaessek a betegségbe. Aztán meg újra elővettem a húgom kisfiának szánt folttakarót, azzal foglalkoztam leginkább.

Kicsit haladt a Mirabilia SAL-ból a Damaszkusz rózsái:
Újba is kezdtem. Matyiék osztályának csinálok naplóborítót. Egy angyalkás képet választottam, hiszen Matyi a Don Bosco Katolikus Általános Iskolába jár. Most itt tartok vele:
Na és ilyen lesz:

Két készletet is vettem a héten. Viktor kérte, hogy hímezzek valami aranyosat a kanadai munkatársa leányainak ajándékba. A popcornos minta szabad utat kapott, viszont a másik nagyon nem tetszik neki. Szóval az marad saját részre és majd kell szereznem egy másik popcornost:)

4 megjegyzés:

 1. Jajj, de jó látni a Mirásból egy kis részletet! Én most jelölöm ki az anyagon a csajok helyét...
  Tetszik az angyalkás is, szerintem nagyon jó kis mintát választottál, sőt nekem még a nem nyerő macika is tetszik! :-)

  VálaszTörlés
 2. Klassz, ahogy alakul a Mira csajszi! :) Az angyalkás naplóborító is nagyon szép lesz, biztos tetszeni fog a tanító néniknek!

  VálaszTörlés
 3. Már megint irígykedek..... én meg a fonalakat sem szedegettem össze a csajokhoz.... majd talán januárban, ha addigra túl leszek a műtéten, gipszen.... Jó látni , hogy más már halad vele!!!
  Klassz az angyalkás napló és a macik is!!!
  :-DDD

  VálaszTörlés
 4. Most már igyekezni fogok, hogy ne csak a milyen lesz témát mutogassam, hanem az ilyen szép lett képeket is:)

  A naplóborító mindjárt kész. Szorgalmasan járt a tűm. Azért van előnye az olyan mintáknak is, ahol szinte alig kell színt váltani.

  VálaszTörlés