Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. október 14., kedd

Misi, leendő keresztfiunk


Húgomék kisfia, Misi betöltötte a 3. hónapot is. Jó kis hurkái vannak, simán ütögeti a 6 kilót, szóval tesómnak van teje bőven.
Mihályka (ez az új megszólítása) nyugis baba, szépen fejlődik, szerencsére minden stimmel vele, a gyerekorvos a veszprémi kórházban azt mondta a kontrollon: Ez a baba úgy tökéletes, ahogy van. Szóval húgomék lassan-lassan szépen megnyugodhatnak.
Szombaton náluk jártunk Veszprémben. Megnéztük az új lakásukat. Szép, új szagú, kicsit kicsi, bár a miénkhez képest tényleg nagyobb. Jó világos, tele van ablakkal, jó az elrendezése is. Szóval már csak totál be kell lakni, mert még érezni, hogy nincs minden a helyén.

Itt van pár fotó Misiről. November 9-én lesz a keresztszülője és Viktorral ketten mi leszünk a keresztszülők. Köszönjük a felkérést!

6 megjegyzés:

  1. De hiszen ti már keresztszülők vagytok4 a barátnőd gyermekének keresztszülei, ha jól emlékszem.
    Lehet több gyereknek is keresztszüleje valaki?
    Bocsánat, tényleg nem tudom erre a választ.
    Krisi

    VálaszTörlés
  2. Igen, lehet több gyerek keresztszülője is az ember. Szám szerint nekem Misi a 4. keresztgyerekem lesz. Szóval nagy a felelőség. Sajna az elsőt, Borikát nagyon elhanyagolom, mert irtó ritkán találkozunk az unokatesómékkal. Pécs mellett laknak. Így róla teljesen lemaradtam...

    VálaszTörlés
  3. Hát tessék őket meglátogatni...mondom én, nem teljesen önös érdek nélkül. :)

    VálaszTörlés
  4. :-DDDD
    Tervbe van véve egy Pécs felé menő autókázás is... Lassan két éve szervezzük unokatesómmal a találkozót. Csak nála is 3 gyerek van és a férje folyton külföldön zenél. Szóval nehéz összehozni egy egészséges mindekit összehozó hétvégét.

    VálaszTörlés
  5. Meg tudják oldani az unokatesódék, hogy a férj zenél, 3 gyerek van és működjön a dolog? Ha igen, akkor érdekel a recept! :) Cuki Misi nagyon!

    VálaszTörlés
  6. Középiskolás szerelemből indult, ha jól emlékszem. Hosszú együttjárással, és iszonyú mennyiségű kompromisszummal. Ja, unokatesom hitoktató és fazekas, tehát nem olyan pörgős a munkahelye. Falun élnek nyugiban. A férje háromhavonta megy ki kb. külföldre zenélni lakókocsival, aztán hazajön és pár hónapig otthon van, max. a stúdióban zenél. Nagy a család és nem bandában zenél, hanem egyedül. De nekem mindig tetszett az ő életük, viszont sosem irigyeltem unokatesóm, mikor rém beteg volt és ott volt neki a három gyerek, férj meg sehol, mert épp zenélt.

    VálaszTörlés