Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. október 3., péntek

Eljött a nap...

...amikor nincs egészséges ember a családban. Kezdte ugye Miklóska valamikor két hete hányással a sort, a hányásból enyhe fosás lett, amiből egész jól kijött, amíg itthon volt. Viszont két napot járt a héten oviba és a kukoricafőzelék megtette a hatását. Tegnap este már megint nem jutott el a wc-ig, kicsit beszaladt a gatyába a kaka. Most újra diétáztatom, szerencsére nincs pocakfájás vagy hasonló. Aztán következett Matyi. Ő a változatosság kedvéért fosással indított 1 hét eltéréssel Mikihez képest. A fosást villámgyorsan felváltotta masszív hányás vagy három napon át. Csütörtökön még lehányta az ülőgarnitúránkat. Ez volt az utolsó adag hányás, azóta javul, csak nem eszik. Ő csupa finomságot szeretne, de én nem engedem. Gonoszanyu vagyok. Szerencsére gonoszapu ebben maximálisan a párom. Egyet hibáztunk az engedékenységünkkel (ülőgarnitúra bánta), nincs több puhaság, be kell tartani a diétát. Szóval Matyi inkább a nemevést választotta.
Csütörtökön reggel én keltem úgy, hogy szarul vagyok. Ölelgettem lelkesen a nagy fehért. Rég voltam ilyen szarul, Viktor gyorsan ki is vette szabiba a hét maradék két napját. Feküdtem, fájt minden izületem, hánytam, alig bírtam inni, de a hasmars elkerült hála az égnek. Péntek már jobb volt, estére egész jól voltam. Viktor mondta, hogy sajnos ő már kicsit gyengécskén érzi magát. Nincs full-extrásan, de még tartja magát. Péntek éjszaka szegény már olyan fáradt volt, hogy a srácokra fel sem ébredt. Matyi nyöszörgött éjfél körül, hogy fáj a torka, így kapott egy nagy kanál Nurofent. Aztán valamikor éjjel három körül Karesz jelentkezett a tápijáért. Naná, hogy ő is lázas volt, alig kapott levegőt, úgy dugult a takonytól az orra. Szóval orrleszívás, nurofen adagolás, tápiztatás, visszaaltatás. De ő legalább nem hányt. Ha nekiállna, hívnám anyut, mert lassan végelgyengülésben fogunk Viktorral kidőlni. Mindent megadnék egy nyugton végigaludt éjsazkáért, pedig csütörtökön nagyrészt csak aludtam. Most itt hezitálok, hogy hétfőn Matyi menjen-e suliba. Majd holnap este meglátom. Addig diéta és kötelező gyógyulás van előírva mindenkinek!!!

Ha mindenki egészséges lesz, esküszöm, hogy megünneplem:(

8 megjegyzés:

  1. Jajj kitartást! És jobbulást az egész családnak!

    VálaszTörlés
  2. Remélem hamarosan ünnepelhetsz!
    Jobbulást mindenkinek!!!

    VálaszTörlés
  3. Hívd anyukádat. Ne gondolkodj rajta. Pihenned kell.
    Krisi

    VálaszTörlés
  4. Jobban vagytok mar? Remelem javult mar a helyzet!

    VálaszTörlés
  5. Mindenki meggyógyult már? Most már biztosan jobban vagytok...

    VálaszTörlés
  6. Hogy vagytok már? Rendben meggyógyultatok?

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindenkinek a jobbuláskívánságokat. Meggyógyultunk, csak kicsit lerongyolódtam lelkileg a betegségben. Nem sok dologhoz volt kedvem, többek közt blogot sem írtam... De itt vagyok megint, egészségesen!!!

    VálaszTörlés