Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2008. október 17., péntek

Ajándék Csédórának:)

Egy ideje ezen a babaköszöntőn munkálkodtam. Már a nyáron keresgéltem mintát, hogy készítsek egy babaköszöntőt Csédóra kisfiának, Andrisnak. Több jelölt is volt, végül ez a MS minta lett a befutó, ami készletben állt a fiókomban. Aránylag hamar elkészült, bár tény és való, hogy gőzerővel csináltam;) A keretezőtől a Maryvel és a BC Autumn Row-val együtt hoztam el, csak még nem mutattam meg, mivel Csédóra olvassa a blogom. Az uramnak nagyon tetszett a kép, mondta, hogy ő is szeretne ilyet Viktor felirattal, csak a dátumot is változtassam meg 1977. 03. 16-ra:-DDD

Ma megkapta a képet végre a tulajdonosa. Kicsit megríkattam az ajándékkal, na nem azért, mert a posta útvesztőjében széttörött volna:-DDD Dórám, itt is írom, hogy sok-sok szeretettel készült, remélem Andrisnak is tetszeni fog majd egyszer. Nameg, ha már Kata babaköszöntőjét anno én csináltam, akkor ezt is nekem kellett!!! Nem adtam volna a lehetőséget senkinek!!!

Csak az emlék kedvéért, meg azért mert nem nagyon mutogattam még sehol, itt van Kata babaköszöntője. Az első munkáim között volt. SK keretezéssel készült, jó béna lett az a része. Én mondtam Csédórának, hogy kapja szét és vigye el kereteztetni... Na majd ha Kecsón járunk, én megteszem;)

1 megjegyzés: