Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. március 19., hétfő

Hosszúhétvége

Főképp képekben elmesélve.Március 15-én kinn voltunk a várban. Marikát kocsi nélkül vittük, így elég hamar haza kellett menni, mert nem bírta a gyaloglást és a tömeget. De jó volt kimozdulni otthonról. A várból siklóval utaztunk le, több gyerkőcünk most ült először a siklón, jobb lett volna, ha tovább tart. Karcsi megint "lelkesen" pózolt a képeken.

16-án apa 35. szülinapját ünnepeltük. Estefele terveztük a tortagyújtást, de mivel Matyi egy kis barátjánál vendégeskedett, beugrottunk érte. A vendéglátó család testületileg behívott minket pizzázni. Valami eszméletlenül csodaszép házuk van fenn a hegy tetején Budafokon. Csak sasoltam. Sajnos teljesen elfelejtkeztem a péntekről, így bekolbászos-sonkáspizzáztunk. Ez van! A hosszúhétvége miatt teljesen elvesztettem az időérzékem, hogy milyen nap is van. Olyan későn értünk haza, hogy apa csak villámköszöntést kapott és a torta tetjére szánt étcsokit már fel sem tettem, csak törtünk egy-egy kockát magunknak és odagondoltunk a banános-pudingos torta tetejére. Apa ezt a bögrét kapta tőlünk. Köszi Nórinak a bögre beszerzését és házhozszállítását. Olyan nagy sikere van, hogy valszeg minden gyerek saját egyedi bögrét kér;)17-én a 11. házassági évfordulónkat ültük. Az ünnepet a január végi hosszúhétvégénken már megtartottuk. Hihetetlen, hogy milyen hamar elszállt ez a 11 év!
Vasárnap a fiúk elmentek apósom feleségének, Erzsikének az 50. szülinapi meglepetésbulijára. Ezeket a lufikat hozták nekünk:Karesz megtanult kétkerekűvel bringázni. Miki kapott egy méretben hozzá passzoló használt bringát és vettünk még a fiúknak Karcsi szavaival élve búgósisakot is:-DD

3 megjegyzés:

  1. Drága Dóri!
    Karcsi pózolását egyáltalán nem lehet észrevenni!Örülök,hogy Téged is láthattalak,olyan bájos Mary Poppins vagy,bocs,ha sértene. A "csak"tulipán gyönyörű. A futómuskátli ráér.
    Helyes a gitáros bögre a dobozzal együtt.A hímzésed az előző bejegyzésből nagyszerűen halad és nagyon szép.Szóval:csupa csecse,a gondok meg természetesek.

    VálaszTörlés
  2. Hát mennyit nőttek a gyerkőcök! S tényleg jó látni téged is a képeken!
    Nagyon örülök, hogy tetszik a bögre! Hát van még néhányféle bögrénk! Szólj és segítek újra mindenben!

    VálaszTörlés
  3. Isten éltesse Apát, boldog házassági évfordulót :) Marikának Jobbulást! Jó bicajozást! Szép tavaszt Nektek!!!! :)

    VálaszTörlés