Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2012. március 6., kedd

Lépcső, III. felvonás, 1. nap


Szépen halad a lépcső. Már a hidegburkolók vették át a terepet. Elvileg "Burkoló" Danit vártuk, de végül két olyan munkás érkezett (apa és fia), akik a cégnél dolgoznak. Remélem az ő munkájukkal is olyan elégedettek leszünk, mint amennyire Danit magasztalták nekünk:-D
Burkolós bácsi mondta, hogy nem a legjobb ötlet, hogy használni szeretnénk a lépcsőt anélkül, hogy fa lenne a tetején. Hát őszintén szólva nincs túl sok ötletünk ennek elkerülésére. Majd óvatosak leszünk, végülis csak pár napról lenne szó. A lap Zalakerámia. Szép bézs színe van, a fotókon annyira nem jön le. Holnap délelőtt fugáznak, aztán jöhet Zoli a faborítással.

Én a két kicsivel csütörtökön indulok haza. Már egyre jobban vágyom vissza, hiányzik az uram, meg sok más dolog is. Régen voltam ennyit otthon egyhuzamban a szüleimnél. Ma voltam húgomnál Veszprémben is. Misi szépen kikerekedett az utóbbi időben.
Ha minden igaz, holnap Marikát megfodrászoltatjuk. Azt a kis lebbenő vacak haját szerintem nem is vinné az otthoni gép. Majd a Rita rendbehozza azt a diszkrét szénaboglyát, ami Mariska fejét díszíti. Újabb szót tud a csaj, ennyi férfi között ez alapszó: kiki = puki.

1 megjegyzés: