Gyerkőceim életkora

2012. március 19., hétfő

Hosszúhétvége

Főképp képekben elmesélve.Március 15-én kinn voltunk a várban. Marikát kocsi nélkül vittük, így elég hamar haza kellett menni, mert nem bírta a gyaloglást és a tömeget. De jó volt kimozdulni otthonról. A várból siklóval utaztunk le, több gyerkőcünk most ült először a siklón, jobb lett volna, ha tovább tart. Karcsi megint "lelkesen" pózolt a képeken.

16-án apa 35. szülinapját ünnepeltük. Estefele terveztük a tortagyújtást, de mivel Matyi egy kis barátjánál vendégeskedett, beugrottunk érte. A vendéglátó család testületileg behívott minket pizzázni. Valami eszméletlenül csodaszép házuk van fenn a hegy tetején Budafokon. Csak sasoltam. Sajnos teljesen elfelejtkeztem a péntekről, így bekolbászos-sonkáspizzáztunk. Ez van! A hosszúhétvége miatt teljesen elvesztettem az időérzékem, hogy milyen nap is van. Olyan későn értünk haza, hogy apa csak villámköszöntést kapott és a torta tetjére szánt étcsokit már fel sem tettem, csak törtünk egy-egy kockát magunknak és odagondoltunk a banános-pudingos torta tetejére. Apa ezt a bögrét kapta tőlünk. Köszi Nórinak a bögre beszerzését és házhozszállítását. Olyan nagy sikere van, hogy valszeg minden gyerek saját egyedi bögrét kér;)17-én a 11. házassági évfordulónkat ültük. Az ünnepet a január végi hosszúhétvégénken már megtartottuk. Hihetetlen, hogy milyen hamar elszállt ez a 11 év!
Vasárnap a fiúk elmentek apósom feleségének, Erzsikének az 50. szülinapi meglepetésbulijára. Ezeket a lufikat hozták nekünk:Karesz megtanult kétkerekűvel bringázni. Miki kapott egy méretben hozzá passzoló használt bringát és vettünk még a fiúknak Karcsi szavaival élve búgósisakot is:-DD

3 megjegyzés:

 1. Drága Dóri!
  Karcsi pózolását egyáltalán nem lehet észrevenni!Örülök,hogy Téged is láthattalak,olyan bájos Mary Poppins vagy,bocs,ha sértene. A "csak"tulipán gyönyörű. A futómuskátli ráér.
  Helyes a gitáros bögre a dobozzal együtt.A hímzésed az előző bejegyzésből nagyszerűen halad és nagyon szép.Szóval:csupa csecse,a gondok meg természetesek.

  VálaszTörlés
 2. Hát mennyit nőttek a gyerkőcök! S tényleg jó látni téged is a képeken!
  Nagyon örülök, hogy tetszik a bögre! Hát van még néhányféle bögrénk! Szólj és segítek újra mindenben!

  VálaszTörlés
 3. Isten éltesse Apát, boldog házassági évfordulót :) Marikának Jobbulást! Jó bicajozást! Szép tavaszt Nektek!!!! :)

  VálaszTörlés