Gyerkőceim életkora

2012. március 18., vasárnap

Lanarte: Russian Woman (4)

Régen mutattam az orosz hölgyet. Most itt tartok vele. Már csak az unalmas fehér színt kell kivégeznem, meg egy picike ecrüt, és végre jöhetnek bele a színek (jó része szürke, de szinte már az is szín) és a díszek. Komolyan próbára tette a türelmemet ez a sok barna és annak mindenféle árnyalata, de most már tényleg látni a kép végét.
A tavasz beköszöntével megugrott a vágyakozási kedvem. Folyton újabb és újabb hímzésekbe kezdenék. Eddig kemény voltam és ellenálltam, de nem tudom meddig leszek ilyen határozott. Különben is, a tervek nem azért vannak, hogy felrúgják őket?:-D

13 megjegyzés:

 1. Így van, fel kell rúgni. :D
  Szépen alakul a hölgyemény!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon belehúztál! alig várom már a színes köveket a fejdíszén... :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jól alakul a nőcid, szép!
  Kiváncsi vagyok, milyenekbe szeretnél belekezdeni:-) Mutasd a terveket! Csak zárójelben jegyzem meg, hogy már szívesen látnám újból a Lányt, tudod, a gyöngy fülbevalóval:-)

  VálaszTörlés
 4. Várom már teljes pompájában a hölgyet:)...bár innen úgy látszik már nem sok dolog hiányzik róla.


  Tervezni kell, de nem muszáj betartani a terveket mivel jönnek újak.

  VálaszTörlés
 5. Köszi lányok! Még nem tudom mikor fogom készen hozni. A héten itt lesz az asztalos, nem hiszem, hogy fogok hímezni, na majd jövő héten belehúzok és készre varrom!

  Évi! Egyszerűen mindent hímeznék! A lányt is. Az RR kendőt terveztem következőnek, de egyszerűen most semmi kedvem hozzá:-D Nameg úgy de úgy horgolnék is! Vagy nekilátnék egy Helene Tran képnek, vagy egy M. Powellnek. Valami nagy csodás színes képnek. (Ilyenből három megkezdettem van, tehát csak nem kéne)
  Ilyenkor általában az a legjobb, ha mindent félreteszek és olvasok, mert az lehiggaszt. Teljesen meglepődve vettem észre, hogy 3 megkezdett könyvem is van, jó abból 2 rövid novellás, de én általában egyszerre csak 1 könyvet olvasok.
  Ja, egyébként Karcsi a hibás, mert előszedette velem a készletgyűjteményem, és mindent apróra végignézegettünk:-DD

  VálaszTörlés
 6. Na, látod, én ilyen nagy munkába biztos nem fognék. Imádom őket, gyönyörűek! De én is olyan vagyok, hogy ahogy látom kibontakozni az éppen aktuálisat, már akarnám a következőt. Egy ilyenhez baromi sok idő kell. Talán nyugdíjas koromban:) De legalábbis amíg a kislányom önállóbbá nem válik. Sok sikert kívánok neked hozzá!!! :)

  VálaszTörlés
 7. Ha lehetne, ne emlegessük a Helen Tran-t, jójee?! :DD
  Itt figyelőzik egy hete-kettő a kalapos, és igen-igen igyekszem nem belekezdeni...

  VálaszTörlés
 8. Krealady! Köszi! Én főképp a nagy képeket szeretem, de nálam baromi lassan lesznek készen. Ezért szeretem másnál figyelni azt, ahogy alakulnak.

  Hesztia! Nálam is itt figyel és én is szemezek vele. Nehogy elkezd, mert akkor én is elcsábulok!

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jó lesz ez a műved is,még mindíg csodállak hogy 4 gyerek mellett hogy van ennyi mindenre időd:)

  VálaszTörlés
 10. aham, értem. Kecskére a káposztát?! :))))

  VálaszTörlés
 11. Köszi Kati!

  Hesztia! Ha kész vagyok az orosz nővel, akkor akár hímezhetjük is egyszerre a kalapos HT képet! Na?

  VálaszTörlés
 12. Nagyon jól néz ki már most is! Várom a köv. helyzet jelentést és kíváncsian várom,hogy mi lesz a következő áldozatod! Puszi!

  VálaszTörlés
 13. okés. Nekem is van, addig amit csinálnom :)

  VálaszTörlés