Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2011. május 10., kedd

Aludni szeretnék!

Ez mostanában a legnagyobb álmom. Néha már nem érdekel sem a lakás, sem az adott napi események, sem a legszebb hímzés, a legjobb könyv. Aludni szeretnék! Eljutottam a kialvatlanság egyik mérföldkövéhez, de úgy látom még beljebb fogunk gyalogolni Marika és én karöltve. Azt hiszem elmondhatom, hogy az elmúlt egy évben nem aludtam egyben 5 órát még szinte soha. Ha már 4 óra megadatik, ujjongva fogadom. Elfáradtam az éjszakai kelésben és normál esetben már rég hagynám bőgni Máriámat éjszaka, hogy megtanulja, nem a cici az egyetlen, ami megnyugtathatja és azt is meg kell tanulnia, hogy nem fogok rögtön ott teremni, ha bármi gondja van. Mivel egy szobában van két másik testvérével, így nem tehetem meg, hogy hagyom sírni. Így viszont én vagyok folyton fáradt és gyakran indokolatlanul ingerült nap közben a kialvatlanságtól. Ráadásul az újabb produkció, hogy délutánonként laza 1-1,5 órás alvással örvendeztet meg. Most épp 15 perce üvölt a kiságyban. Az egyik kedves szomszédunk a fél kettői időpontot találta a legalkalmasabbnak a falfúráshoz.

Fáradt vagyok, aludni szeretnék végre!
És nem értem, hogy aki megtehetné, hogy alszik (pl. Marika, Karcsi), az miért nem teszi azt:(

Írok majd az elsőáldozásról is. Csak egy vacak fotóm sincs róla, mert elfelejtettem apukám képeit elkérni, amíg itt voltak nálunk. Én meg nem fotóztam, nagyrészt a gyerekeket terelgettem. Jó lesz kép nélkül is a beszámoló?

9 megjegyzés:

  1. Átküldjem őket este? Csaba bácsi mondatát is megkereshetem.
    Én is aludni szeretnék!!!!

    VálaszTörlés
  2. Kitartás! Kamaszkorban állítólag 20 órát is képesek aludni egyhuzamban:- DDD

    VálaszTörlés
  3. Kitartás!!!
    Lesz még jobb is,biztosan.

    VálaszTörlés
  4. Tusi! Igen, légyszi küldd át a képeket.
    A könyvet egyik bal oldalán lent behatottam. Azon az oldalon van a roppanó kavicsos mondat. Kérlek, hogy azt is írd meg:-DDD

    Magdi! Ha addig ez menne, asszem már alulról szagolnám az ibolyát. Alapállapotban is nagyon sokat aludtam, nálam a napi 8 óra régebben nagyon-nagyon kellett.

    Ági! Köszi! Őszintén remélem, hogy hamarosan igazad lesz!

    VálaszTörlés
  5. Szegénykém,ez nagyon nehéz állapot. Aludni ugyan a jövőben többet fogsz, de problémák mindig lesznek az elkövetkező években.Lazításra lehetőség nincs.Ez van .Nekem 3 gyerekem van és 30 év tuti ráment és még nincs vége.Fárasztó és menjen a fenébe mindenki aki irigyli, hogy "csak" otthon Vagy!

    VálaszTörlés
  6. Édesanyák életében vannak nehéz napok, éjszakák.
    Remélem hamarosan kárpótol egy, egy gyermek mosoly, kedvesség, meg egy kiadós alvás!

    VálaszTörlés
  7. Ez nagyon nehéz tényleg a kialvatlanság. Én örülök, hogy általában alszanak a gyerekek este, ritka hogy valami van már. A fáradtság tényleg nagyon türelmetlenné tudja tenni az embert :(
    Kitartást, remélem hogy ez is megoldódik a közeljövőben. Bár nem tudom hogy, így nehéz, hogy sokan vagytok, és másokra is tekintettel kell lenni.

    VálaszTörlés
  8. Megértem, átérzem. Nekem is mindkettő sokáig kelt éjszaka, tudom, nem vigasztal, de én 3éve nem aludtam egy jót. :)
    Remélem, azért már nem kell sokat várni az átalvós éjjelekre!! Ezt kívánom nektek is és persze magunknak is :)

    VálaszTörlés
  9. Elujságolom, hogy tegnapelőtt éjszaka aludtam egyben 6 órát. Komolyan mondom mennyei volt!:-DD Szóval talán van fény aza algút végén!
    Köszi mindenkinek a bíztatást.

    VálaszTörlés