Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2010. február 24., szerda

Lanarte: Terrace in autumn bloom (1)

Ezt a készletet még anno Viktor választotta, hogy örülne, ha elkészíteném neki. Most elővettem egy kicsit, az utolsó állás szerint 2008. februárjában böktem bele pár x-et. Akkoriban így nézett ki:
A mai állás szerint pedig bővült pár x-szel a fal és készült egy cserepes virág rá (még egy pici fehér hiányzik belőle). Egyébként csodás színei vannak, főképp azért vettem elő, mert tele van szépséges pirosakkal. Igaz arra már nem volt időm, hogy valamelyiket bele is hímezzem, mert most megint RR-ek vannak soron. Egy biztos, ezt a készletet most nem akarom túl mélyre tenni a dobozomba, de ahogy ismerem magam, biztos nem bírom ki, hogy huzamosabban csak egyet öltögessek:-DD

9 megjegyzés:

  1. Jaj!! Nekem nagyon tetszenek az ilyen mediterrán jellegű képek!! Csak egyáltalán nincs időm hímezgetni. Döntenem kell, olvasok vagy hímzek. Azt hiszem tudod melyiket választom! :D

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem ez az egyetlen virágos készletem:-D De tényleg nagyon tetszik, remélem kitartó leszek és legalább a negyedét lenyomom egyhuzamban.

    Amilgade! Én képtelen vagyok olvasni, ha terhes vagyok. Nem tudom miért. Na jó, egy könyvet elolvastam a héten, Matyi fiamtól kaptam, a Fairy Oak mesét kölcsönbe. Nagyon jópofa kis mese volt.

    VálaszTörlés
  3. nagyon szepek a szinei, es valoban jot tesz a lelkednek ;) :) tavaszi/nyari hangulat. olvasni en a faradtsag miatt nem tudok, igy most himezek ;) :)

    VálaszTörlés
  4. Már most látni milyen gyönyörű lesz

    VálaszTörlés
  5. Látom nem csak az uramnak tetszik, tegnap mosolyogva nézegette, hogy mennyit haladtam vele.
    Gyorsan lenyomom az RR-eket és haladok ezzel tovább;)

    VálaszTörlés
  6. Imádom az ilyen medditerán képeket s amilyen szépen hímzel csodás lesz!

    VálaszTörlés
  7. :)Ez valami pasis kép!? Erről a képről az én párom is megkérdezte valamelyik kiállításon,hogy "nem-e kell nekünk ilyen?" :D
    Nagyon jó lesz, olyan kis légies ez a virág, amit a cserépbe hímeztél...TAmolyan igazi tavasz csalogató!

    VálaszTörlés
  8. Delfike! Csúcs az anyag, ami a készlethez volt mellékelve. Komolyan élvezet rá hímezni.Szerintem ezért lettek egész szépek az x-eim, mert egyébként nem olyan katonásak.

    Hesztia! Pasis hímzés. Tuti!:-DD

    VálaszTörlés