Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. szeptember 20., vasárnap

Matyi szülinapi bulija




Már nagyon készült rá Matyi, az utóbbi időben csak erről tudott beszélni. Szóval rendeltünk egy szép nagy tiramisu tortát, én kitakarítottam, sütöttem sütit a tejallergiás kislánynak, nameg persze magunknak is, vettem egy csomó finomságot, ropogtatni valót, üdítőket. Pénteken ötre hirdettük meg a bulit, a gyerekek szép lassan kezdtek szálingózni. Hamarosan irgalmatlan csatazaj és rohangálás volt a lakásban.
Úgy döntöttem, hogy nem avatkozom be, csináljanak, amit csak szeretnének. Matyi érdekes módon fiúkat és lányokat is hívott vegyesen, 4 lányt és 4 fiút. A bulira végül három kis osztálytársa nem érkezett meg, amin eléggé el volt kámpicsorodva, főleg, hogy a legjobb barátja Laci sem futott be. De azért a hangulat remek volt, kis késéssel még az aktuális szerelme, Boróka is megérkezett:-DD
Érdekes volt nézni, hogy a lányok milyen másképp játszanak, vagy hogy milyen öntudatosan irányítják szép diszkréten a fiúkat, és hogy tudnak pletykálkodni! Persze pátyolgatták Karcsit, aki tökéletesen asszimilálódott a nagyok között és menekültek Miki elől, aki dínóként ijesztgetett mindenkit. Matyi meg kiabált, irányított, rendezkedett, örült a sok szép ajándékának. Mikor mindenki hazament, akkor odajött hozzám és kaptam egy nagy puszit, mert megrendeztük a szülinapját. Állítólag élete legjobb napja volt:-DD

Mindössze egy kis adalék arról, hogy a gyerekek milyen másképp látják a dolgokat. Bogiért jött az anyukája, aki kérdezte, hogy hogy érezte magát a lánya. Bogi mondta hogy:
-Jól éreztem magam, anya, és képzeld, lehetett morzsázni!;)

7 megjegyzés:

  1. Miki dínóként ijesztgegett mindenkit?:-)))))
    És miért nem jöttek el a többiek?

    VálaszTörlés
  2. Milyen szépen ülnek az asztalnál a torta körül! Melyik kiscsaj Bogi? Matyi is cuki, hogy így megköszönte a partyt. Nekem még soha nem volt szülinapi bulim, nektek volt már?

    VálaszTörlés
  3. Morzsázni???!!!! Aranyos! ;-)
    Nem sok szülő engedi meg a partykat a lakásukban. Matyi szerencsés fiú!! :-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kis zabálnivalók. Mi már hál'istennek kinőttünk belőle! Tudod eljő az akor mikor csak a lét kell rakni a zsebbe nekik:)

    VálaszTörlés
  5. Eljő az az idő mikor...
    Még nem vagy 100as:) mert csak méha vok meg

    VálaszTörlés