Gyerkőceim életkora

2009. szeptember 4., péntek

Gyógynövényes RR (2)

Haladok, haladok, de nagyon lassan, pedig tényleg mást nem csinálok most, csak ezt öltögetem, mikor tűt veszek a kezembe. Az biztos, hogy határidőre kész lesz majd a belső ablakos része és valamennyit a külső részéből is el tudok készíteni, de mindenképp szükségem lesz plusz extra időre, hogy teljesen kész legyen.
Na a nyuszikám alatt már kész a terítő és ma kikontúroztam a csirkét vagy kakast vagy mifenét:-DD
Mellesleg napok óta az M betűt nézegetem Nora Corbett-től. Nagyon tetszik, de egy dolgot tuti nem fogok ráhímezni, azt a nyakláncfélét, amit a tündérke tart a kezében és egészen a minta alá lelóg. Nekem az amolyan felesleges sallangnak tűnik. Gyorsan ezt is fotóztam a szépséges hozzávaló cérnákkal együtt. Szinte biztos, hogy nekem is csillámos 32-es belfast lesz az anyaga, már olyan régóta szeretném azt valamire felhasználni, és most itt a remek alkalom. Viszont kénytelen voltam csigatempóm miatt ezer tervem felülbírálni. Asszem ebből csak karácsonyi ajándék lesz, mert a mama október 10-i szülinapjára akkor semkészülne el, ha megfeszülök... Sajnos!

4 megjegyzés:

 1. Haladsz te is a kendővel, a magyarításra vagyok nagyon kíváncsi!

  Az M betűvel én is szemezek, de még nem tudom, karácsonyig bele fog-e férni az időmbe, pedig olyan szép színei vannak és egyébként is Nora Corbett.... :)

  VálaszTörlés
 2. Ohhh,a szívem de megfájdult:)
  Nagyon szép színei vannak és hát "M":))

  VálaszTörlés
 3. Az a M betű!!!!! Nagyon tökéletes, és a színek is szépek! ;-)

  VálaszTörlés
 4. Ugye-ugye milyen csábító ez az M? Már eltettem, mert nem bírtam volna tovább és egyszer már majdnem az anyagot is levágtam hozzá;) Viszont, hogy ne unjam rémesen az RR kendőmet nekiláttam a színes részeknek:-DD

  VálaszTörlés