Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. szeptember 4., péntek

Gyógynövényes RR (2)

Haladok, haladok, de nagyon lassan, pedig tényleg mást nem csinálok most, csak ezt öltögetem, mikor tűt veszek a kezembe. Az biztos, hogy határidőre kész lesz majd a belső ablakos része és valamennyit a külső részéből is el tudok készíteni, de mindenképp szükségem lesz plusz extra időre, hogy teljesen kész legyen.
Na a nyuszikám alatt már kész a terítő és ma kikontúroztam a csirkét vagy kakast vagy mifenét:-DD
Mellesleg napok óta az M betűt nézegetem Nora Corbett-től. Nagyon tetszik, de egy dolgot tuti nem fogok ráhímezni, azt a nyakláncfélét, amit a tündérke tart a kezében és egészen a minta alá lelóg. Nekem az amolyan felesleges sallangnak tűnik. Gyorsan ezt is fotóztam a szépséges hozzávaló cérnákkal együtt. Szinte biztos, hogy nekem is csillámos 32-es belfast lesz az anyaga, már olyan régóta szeretném azt valamire felhasználni, és most itt a remek alkalom. Viszont kénytelen voltam csigatempóm miatt ezer tervem felülbírálni. Asszem ebből csak karácsonyi ajándék lesz, mert a mama október 10-i szülinapjára akkor semkészülne el, ha megfeszülök... Sajnos!

4 megjegyzés:

  1. Haladsz te is a kendővel, a magyarításra vagyok nagyon kíváncsi!

    Az M betűvel én is szemezek, de még nem tudom, karácsonyig bele fog-e férni az időmbe, pedig olyan szép színei vannak és egyébként is Nora Corbett.... :)

    VálaszTörlés
  2. Ohhh,a szívem de megfájdult:)
    Nagyon szép színei vannak és hát "M":))

    VálaszTörlés
  3. Az a M betű!!!!! Nagyon tökéletes, és a színek is szépek! ;-)

    VálaszTörlés
  4. Ugye-ugye milyen csábító ez az M? Már eltettem, mert nem bírtam volna tovább és egyszer már majdnem az anyagot is levágtam hozzá;) Viszont, hogy ne unjam rémesen az RR kendőmet nekiláttam a színes részeknek:-DD

    VálaszTörlés