Gyerkőceim életkora
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

2009. szeptember 9., szerda

Ajándék Zsuzsinak

Mivel a lányok már átadták, így én is megmutathatom milyen ajándékot készítettünk Zsuzsi negyedik babájának, Annának. Kicsit késve került az ajándék Zsuzsihoz, általában a baba születése előtt szoktuk átadni az ajándékunkat, amit közösen csinálunk, de most felhagytunk ezzel a hagyománnyal.
A lányok Funky Fairy mintákat készítettek, elpostázták nekem, én meg végleges formába öntöttem. Ez a falvédő sikeredett 11 lelkes ember munkájából, enyhén Tildás beütésű, mert úgy tapasztaltuk, Zsuzsinak nagyon bejön ez a stílus:Édes kislányos a cucc, imádtam csinálni, már csak a színei miatt is. Nameg hogy egy családba negyedikként érkezett gyereknek készült, szerintem ez hatalmas szó.
Én erről már általában meg sem szólalok, minimális megértéssel, vagy kedvességgel találkozom ilyenkor. Pedig csak álmodozom és már azt is csak nagyon ritkán, maradok inkább a realitás talaján.

Zsuzsi! Kívánok ismét sok-sok boldogságot és rengeteg örömet a gyereksereghez és legkisebbhez Annához pedig mielőbbi átaludt éjszakákat!

8 megjegyzés:

  1. Már láttam más oldalán a takarót (falvédőt?), de itt is le kell írnom, hogy gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. tényleg nagyon szép lett a takaró, igazi kislányos :))

    azt,hogy így viszonyulnak az emberek,szomorúan hallom tőled(is):/

    VálaszTörlés
  3. Anita, és lemeóztad közelről, mint tanult foltvarró? Mert én olyat sosem tanultam, csak illesztgetem egymás mellé a kockákat, egyéb alakzatokat.

    VálaszTörlés
  4. Ez aztán egy csodaszép ajándék!

    VálaszTörlés
  5. Nagggyon-nagyon tetszik, annyira profi munka és a színei... hmmmm....!!! :)))))

    VálaszTörlés
  6. Dóra, itt is nagyon szépen köszönöm, a csodás ajándékot!!!

    VálaszTörlés